Thalloderma Shop
02/12/17 17:22
(http://www.klassa.bg/)

Извънредно! Ето на кого залага БСП в София за изборите (ЛИСТИ)

 Вече приключи броенето на гласовете от тайния вот на БСП, с който членовете на Градския съвет на партията определиха фаворитите си за кандидат­депутати.  Така вече са ясни и първите първите имена в листите. Водачите бяха определени в събота от Националния съвет. Пак той следващата седмица ще посочи и имената на гражданската квота и коалиционните партньори.
И в София БСП продължава тренда на обновление, зададен от лидерката Корнелия Нинова и конгреса. Сред имената на първите 5 избираеми места има много млади и нови лица, уточнява в. "24 часа".

Ето първите петима в листите:

23­и МИР
1. Жельо Бойчев
2. Христо Проданов, председател на червените в район „Триадица” и заместник на Калоян Паргов по организационните въпроси
3. Гражданска квота
4. Румен Гечев
5. Ирена Атанасова, директор на 125­о училище и общински съветник

24­и МИР
1. Стефан Данаилов
2. Георги Свиленски
3. Димитър Данчев, председател на червените в район „Подуяне”
4. Гражданска квота
5. Росен Малинов, бивш областен управител

25­и МИР
1. Корнелия Нинова
2. Гражданска квота
3. Антон Кутев
4. Петър Витанов, председател на червените в район „Надежда” 
5. Анна Славова, председател на червените в район „Банкя”

От гражданската квота е номинирана за депутат певицата Нона Йотова. Соцлидерката Корнелия Нинова пък лансира директора на хематологията проф. Георги Михайлов и параолимпиеца Михаил Христов. Червените са включили в гражданската си квота и имената на шефа на Русофили Николай Малинов, който напусна БСП преди време, за да прави своя партия, бригаден генерал Златан Стойков, бившата здравна министърка в кабинета „Орешарски” Таня Андреева, Камен Пенков и други

Blitz.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване