Thalloderma Shop
02/12/17 13:43
(http://dariknews.bg/)

Областният съвет на БСП подреди листата за изборите

На 11 февруари Националният съвет на БСП определи своите водачи на листи. За област Велико Търново това е Весела Лечева – световният и европейски шампион по стрелба и почетен гражданин на Велико Търново. Това  бе и желанието на структурите по места.

За гражданска и коалиционна квота са определени местата 4, 7, 11 и 12, като имената предстои да се уточнят най-късно до 18 февруари, когато ще бъде и следващият  Национален съвет на партията.

На заседание на Областния съвет на БСП Велико Търново, проведено в неделя - 12 февруари,  на вниманието на членовете бяха представени 9 имена за обсъждане.Двама си направиха отвод – това са Борислав Вълев –Председател  на БСП Сухиндол и Стефан Стефанов – член на НС на БСП, общински съветник. След тайно гласуване Областният съвет подреди останалите места в листата както следва – на второ място социалистите избраха областния и общински председател Валентин Ламбев, на трето място се нарежда досегашният народен представител Мариана Бояджиева, на пето място е горнооряховчанинът Явор Божанков – Председател на Асоциацията на рециклираната индустрия. Шестото място бе отредено на председателя на БСП Павликени- Христо Кавалски.. На осмо място – Андрей Картунов музикант, председател на Младежко обединение в БСП Лясковец.  На девето и десето място се подредиха съответно Любомир Чавдаров – председател на БСП Свищов и кметът на село Дичин – Николай Теодосиев. До края на седмицата се очаква да  бъдат утвърдени и останалите места в листата.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване