Thalloderma Shop
02/16/17 06:23
(http://www.klassa.bg/)

Зарядна станция за електромобили в новия Kaufland

 

70% от продуктите български

Зарядна станция за електромобили на паркинга пред новия хипермаркет Kaufland в столицата, привлече вниманието на първите посетители на магазина на бул. „Ген. Тотлебен“. Съоръжението може да зарежда 2 автомобила едновременно, а клиентите на веригата ще се възползват от услугата напълно безплатно.

Супермаркетът е 11-и в София под името Kaufland и 5-и по големина. Новият обект вече посреща клиенти, а потребителите могат да избират от над 20 хил. артикула. Богатият асортимент се допълва от витрина с обслужване за прясно месо, риба, млечни продукти и деликатеси. На разположение на посетелите има и специално подбран биоасортимент, а пекарната предлага избор от близо 60 вида прясно приготвени продукти.

„Българските стоки достигат 70% в продуктовите категории, в които страната има установени производствени традиции. От друга страна потребителите стават все по-отворени и за чуждестранна кухня. Специални щандове за азиатска, руска и турска кухня, част от постоянния ни асортимент, отговарят на това търсене“, заяви Димитър Спасов, председател на УС на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

По думите му в новия обект са инвестирани 15 млн. лв., като близо 5% от тази сума е отишла за финансиране на проект на общината за изграждане на детска площадка, кът за отдих и паркинг в близост до пазар „Борово“.

На откриването присъстваха и Калин Николов, зам.-кмет по икономическите въпроси на район „Красно село“, както и главният управител на Германо-българската индустриално-търговска камара Митко Василев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване