Thalloderma Shop
02/16/17 16:52
(http://www.klassa.bg/)

"Поискай промяната!", е мотото на кампанията на левицата

 БСП се обявява за икономика на растежа, слагат ударението върху образованието, подкрепата на младите семейства и възрастните хора.

 

БСП обнародва на сайта си предизборната си платформа, озаглавена „Поискай промяната! Правила, сигурност, справедливост!“

 

„Днес промяната е задължителна. Тя започна по волята на народите в света, в Европа и в България. Те поискаха справедливост и се обявиха против върхушките – малцината, които притежават 97% от богатството в света; които преразпределят политическа власт и икономическа мощ и гледат безучастно и бездушно на мнозината, които живеят в затруднения и нищета“, се казва в документа.

 

БСП сложи началото на тази промяна в България с победата на президентските избори на Румен Радев и Илияна Йотова, се изтъква в платформата. Според социалистическата партия „наше задължение е да продължим и да доведем промяната докрай.“

 

Червените се обявяват за икономика на растежа, слагат ударението върху образованието, подкрепата на младите семейства и възрастните хора.

 

БСП се обявява за обвързване на минималната работна заплата с темпа на нарастване на средната работна заплата; за приспадне на 50 лв. от данъците на работещите родители на дете; за премахване на скритите форми на допълнително заплащане в здравеопазването.

 

Социалистите се обявяват и за пълноценно членство на България в ЕС и НАТО. Както и за ефективно използване на капацитета на българския военнопромишлен комплекс за модернизацията на българската армия.

 

 

 

http://glasove.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване