Thalloderma Shop
02/21/17 06:46
(http://www.klassa.bg/)

Победата на Владимир Путин на президентските избори през 2018 г. трябва да бъде убедителна, но и честна

 Макар Кремъл още да не е потвърдил участието на настоящия държавен глава Владимир Путин в президентските избори през 2018 г., няма съмнения, че победата му е предопределена, а вотът ще премине по модела „референдум за доверието към националния лидер“, коментират събеседници на вестник „Ведомости“.
„Няма съмнения дали Путин ще бъде избран или не. Задачата е хората да нямат усещането, че няма защо да ходят на избори, щом президентът така или иначе ще бъде избран“, обясни един от събеседниците на редакцията, запознат с обсъждането на този въпрос в Кремъл.
Успешни избори ще бъдат тези, които бъдат проведени по-чисто, по-прозрачно и по-законно от предходните кампании, твърди източникът. 
Необходимо е обаче и Путин да получи по-голяма подкрепа, отколкото на миналите избори – както в относителни, така и в абсолютни числа, убеден е друг събеседник на вестника. „Високият процент, но с ниска избирателна активност би бил най-лошия сценарий“, предупреждава представителят на управляващите кръгове.

Превод и редакция: Тереза Герова

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване