Thalloderma Shop
02/22/17 05:47
(http://www.klassa.bg/)

Грантаджии с нетрадиционна ориентация в листите на „Да(й), България“

 На грантаджии на хранилка при Сорос с мерак да седнат зад депутатска банка, мнозина от които са с нетрадиционна ориентация заложи в надпреварата за място в НС Прокопиевата партия „Да(й), България“. Имената на аверите на проваления експравосъден министър и лидер на конци на новоизлюпената бутикова партия Христо Иванов, които бленуват за място в парламента, лъснаха днес, след като изтече срокът за регистрация на кандидатдепутатските листи.

Сред скандалните фигури, попълнили листите на партията, на която социолозите дават почти нулев шанс да се добере до парламента, е бившият постоянен представител на България в ООН Стефан Тафров. Експосланикът ще се състезава за любовта на избирателите начело на листата в 24-ти МИР в София. Тафров, за чиято ориентация се носят легенди, участва активно в заговора срещу кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН. Според кадри на МВнР дипломатът, който преди време предизвика скандал с полуголите си снимки на плажа, е работил последователно в течение на месеци срещу дискредитирането на Бокова, а след това е бил в основата на лансирането на Кристалина Георгиева за поста. Както е известно, идеолози на този ход бяха олигархът Иво Прокопиев и Иван Кръстев. Идеята Кристалина Георгиева да бъде изстреляна в ООН за сметка на Бокова пък бе широко промотирана от медиите на кръга "Капитал" и не случайно донесе негативи за управлението на Бойко Борисов. Както и че обслужващия Прокопиевата партия сайт „Дневник“ пусна изпреварваща информация за списъка с мераклиите да станат депутати.
Протестърката Антоанета Цонева пък ще води листата в 23-ти МИР. Самият Христо Иванов ще е водач на листата в столичния 25-и МИР. В Кърджали кандидат-депутат номер 1 на Прокопиевата партия ще е Пламен Даракчиев, който бе съветник на министъра на отбраната Николай Ненчев, а псевдоекологът Тома Белев, който е посветил последните си години на битка срещу планинския туризъм, е втори в листата.
От листите на Прокопиевата партия обаче се е отказала актрисата Луиза Григорова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване