Thalloderma Shop
02/22/17 05:41
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 22 февруари, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Тежък ден за родените във втората декада. Трудно ще удържите емоциите. Вероятно е да реагирате прибързано на лични забележки и критика. Контролирайте се максимално. Не пренасяйте скандалите от дома на работното място и обратно. Ако сте разсеяни ще забравите нещо и може да имате неприятности с документи. Не позволявайте да ви провокират, не започвайте нищо ново и важно за бъдещето си. Препоръчва се пост и въздържание. Сънищата ви показват колко голяма е гордостта ви и ще се сбъднат.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Докато другите се карат вие може да направите силен ход, да намерите овакантено място и да получите покани. Дистанцирайте се от общата говорилня и ще направите добро впечатление на шефове и работодатели. Няма да бъдете изненадани и при всякакъв вид проверки. Денят ви дава възможност да прередите тези, които в миналото са ви изтикали от поилката и хранилката. Конкуренцията е на високо ниво, но с вас в момента е трудно да се конкурира човек. Съдбата ви дава предимства и пълномощия. Печелите конкурси.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Критичен ден. Лесно се влиза в скандали. Топим се един друг и не успяваме да се сработим. Не предприемайте нищо важно. Не очаквайте колективно съдействие. Ще се изпокарате за дреболии и работата ще зацикли. Въздържайте се от активна дейност и от публични участия. На работното място се оформят лагери, вместо да се сформира екип за съвместни инициативи. Вероятни са изблици на ревност, неразбиране и взаимно незачитане. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне по правилата.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един от най-рисковите дни за родените във втората декада. В хороскопа ви действа планетен кръст. Въздържайте се от активни мероприятия. Почивайте повече, бъдете икономични в думи и в разходи. Може да влезете в преразход на сили и енергия и да направите грешен ход. Дистанцирайте се от тези, които усещате, че ви провокират. По-добре замълчете вместо да задълбочавате скандалите. Вероятни са здравословни проблеми, загуби на позиции и документи и конфликти в любовта. Прекъснете вредни връзки.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не влизайте в излишни спорове на дребно. Бъдете икономични в думи и финансови разходи. Неблагоприятен ден за вложение на сили и ресурси в нови проекти. Може да се объркат документи и да се плаща два пъти за една и съща услуга. Бъдете избирателни във връзките. Не споделяйте проблемите си с когото падне. Добре е да посетите специалист в интересуващата ви област. Нужна е трезва оценка на реалностите, а не прибързана емоционална реакция. На всички нива действа грубият материализъм, всеки си прави сметки.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Бъдете сигурни, че ще свършите много добра работа, ако не допускате странични намеси и не влизате в колегиални действия и съглашателства. Дистанцирайте се от конфликтите на работното място. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и в съмнителни финансови машинации. Може да спечелите, ако давате консултации или ви потърсят за квалифициран съвет. Бъдете пределно лоялни и не разгласявайте поверените ви тайни. Този ден е проверка за личната ви толерантност и за умението да поставяте точни диагнози на случващото се.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ще ви бъде оказван натиск, ще има опити да бъдете въвлечени в скандали и компроматни игри. Дистанцирайте се максимално от хора с конфликтно поведение, от разправиите на работното място и в средата, в която се движите. Може да бъдете използвани и употребени за чужда кауза и личен интерес. Неблагоприятно за работа в екип и за организиране на общи събрания. Ако сте с шефска позиция може да очаквате атака от две страни. Не влизайте в непозволени връзки, действайте така, че да не се срамувате от себе си.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не взимайте страна в спор. Може да се наложи да консултирате и двете страни или да издавате неприемливи разпореждания. Маските падат. Трудно е да скриеш намеренията си, но пък лесно ще разберете мотивацията, която движи околните. Лавирайте внимателно между амбициите на един и надеждите на друг. Ден за среща с учителите и с доказани специалисти в интересуващата ви област. Вероятно е да извлечете ползи от чуждите игри на дребно, от скандалите и единоборствата на работното място и у дома.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако стремежът днес е да стигнете далече, не се заплитайте в игри и разправии на дребно. Критичен ден, надвикваме се и си крещим по незначителни поводи. Очертават се спорове и претенции за властови позиции. Не се опитвайте да разделите неделимото. Стойте настрана от колегиалните конфликти, ако искате да избегнете лични кризи, загуби на пари, престиж и влияние. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет и възможност да вдигнете нивото. Нищо ново да не се започва.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада да не избързват с новите инициативи. Днес може да направите грешен ход и избор, който ще навреди на кариерата ви и на отношенията с някого. Пазете си документацията, не носете оригинали, за които нямате дубликат. Каквото загубите трудно ще възстановите и като позиция на работното място. Ден на мръсните игри и удари под кръста. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Приближаващото новолуние в Риби е най-добрият ден в годината за отказване от вредни навици.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Останете където сте, не влизайте в спорове. Днешният ден е важен за опипване на почвата, за проучване на позиции и сондиране на мнение с хора, на чиито познания и старания се доверявате. Не влизайте в колегиални битки, не работете в екип, не се опитвайте да обединявате хора с разностранни интереси и разбирания. Може да излезете виновни за чужда вина. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Ще си спестите нерви и лични ресурси, ако избягвате да взимате страна, независимо, че отстрани ви подтикват за това.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще ви се отвори много работа. Проблемите ви ще дойдат от това, че трябва да работите за хора с противоположни интереси и мнения. Не издавайте тайни, не влизайте в компроматни игри. Внимавайте с патенти и разрешителни. Днес и чувствата се пречупват през призмата на материалния интерес. Лош ден за предложения и годежи, за сключване на нови договори и преместване в нов дом. Ситуацията ще стане експлозивна, ако на едно място се съберат хора с разностранни интереси и позиции. Не е ден за политически изяви и игри.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Очертава се преместване на нова работа, в нов дом и може би в нов град или държава. Миналото остава зад гърба. Загърбвате и голяма част от приятелските връзки. Гледайте напред. 2018 г. ще ви донесе наградата за положените в момента усилия.

Родените днес лесно ще влизат в конфликти. Още с раждането си може да бъдат поставени в трудна юридическа позиция. Тези деца ще имат късмет тук, а не някъде другаде по света. Ще бъдат важни за бъдещето на страната ни с дарбите, с възможностите си и с идеите, които ще дават. Заченатите днес ще бъдат богати, ще имат силни покровители родени под знака на Скорпиона, ще се радват на имоти и наследства от страна и на двамата си родители и със сигурност ще ги умножат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване