Thalloderma Shop
02/24/17 18:23
(http://www.klassa.bg/)

Борисов не иска лидерски дебат с Нинова, за да "не прави сеир"

 Корнелия Нинова да си извади министрите, сядаме и тема по тема казваме кой, каквото има да казва и народът да си избере. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след среща с Камарата на строителите в България относно евентуален дебат между него и лидера на БСП Корнелия Нинова, предаде Агенция „Фокус“. „С жени трудно се надговарям, но това, което гледах сутринта, от начина, по който се подреждат дебатите, няма никакъв ефект“, коментира той. „Не можеш енергиен и финансов министър да ги питаш за престъпност или външна политика. Трябва да се ограничат до 2-3 теми, по които са компетентни“, посочи Бойко Борисов. „Сеир на хората не искам да правя, да се явим с екипите“, допълни той. „Когато БСП спечелят избори обикновено след това някакъв модел- г-н Герджиков или г-н Орешарски“, поясни лидерът на ГЕРБ. По повод твърденията на Корнелия Нинова, че е готова и е съгласна за дебат с него пред всички медии Бойко Борисов коментира: „И ние предлагаме така, събираме се на неутрално място, заставаме с екипите си по теми“. 

Изненадана съм от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с мен с арумента, че съм жена. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова във връзка с предложение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за открит дебат. "Първо- това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Сигурно е забравил, че неговата партия подкрепя Закон за равнопоставеност на мъжете и жените. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже.
Второ- разбирам, че господин Борисов не желае дебат с мен без подкрепа от експерти. Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", се посочва още в позицията на Нинова.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване