Thalloderma Shop
02/25/17 18:50
(http://www.klassa.bg/)

Корнелия Нинова: Бойко Борисов се е предал и е приел, че ще загуби изборите

 Вчера чух нашият основен опонент г-н Бойко Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите- жалко, този човек се е предал, приел е, че губи изборите и търси сега оправдание за лошия си резултат. Това каза лидерът на „БСП за България“ Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната кампания, предава Агенция „Фокус“. „Казвам жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи състезанието не е интересно“, коментира тя. 
„Позволете ми да кажа и няколко неща в първо лице, единствено число. Никога не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да сложат петно по БСП“, обясни Корнелия Нинова. „Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ. Нещо друго има голямо значение и то е да накараме народа ни да повярва, че ние сме истината и да кажем истината“, заяви лидерът на БСП. 
„Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат парите по ОП „Образование и наука“. Днес тази истина е факт. Бяхме наречени лъжци, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени свои фирми и крадат от там пари, днес това е факт“, посочи Корнелия Нинова.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване