Thalloderma Shop
02/25/17 17:25
(http://www.klassa.bg/)

Корнелия Нинова посече Юнкер в силна реч: Вие не сте ни началници! Няма да определяте съдбата на България

 "С гордост и спокойствие се изправям и казвам гордо, че не се предадохме. Нашият съюзник е народът, а не протурската партия като ДОСТ, както направиха проамериканската партия ГЕРБ. Напоследък се задава един въпрос към нас: „Кой?!” и представете си кой го задава. Той! Мине-не мине време и някоя политическа партия задава този въпрос. От 27 години се задава този въпрос. Това са тези хора, от които всяка година изтичат 10 милиарда лева, които отиват по джобовете на малцина. Нас не ни е страх и ще тръгнем срещу паралелната държава. Ще приключим модела „кой”." Това каза Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на БСП.
"Обвиняват ни, че сме тъмни балкански субекти, които ще извадят България от Европа. Кой го казва това? Тези, които стъпкаха пътя. Искам да кажа нещо на г-н Лопес и г-н Юнкер. Вие не сте ни началници и не можете да определяте съдбата на България! Българският народ е равноправен. Тези, които ни обвиняват, че разваляме пътя си в Европа, са послушковци. Защо послушно вдигнахте ръка 4 пъти да продължат санкциите срещу Русия, защо унижихте България със смяната на Бокова? Защо Юнкер смята, че България ще се движи на две скорости?! ", зададе остри въпроси лидерът на социалистическата партия. 

Blitz.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване