Thalloderma Shop
02/25/17 08:27
(http://www.klassa.bg/)

Нинова към Борисов: Нищо, че съм жена, ще се разберем като мъже

 Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже. По този начин лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на водачa на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви по-рано днес, че е готов да се изправи на  предизборен дебат с нея,  въпреки че „с жени трудно се надговаря”. Нинова явно е изтълкувала думите му като отказ за диалог, защото в отговорът си посочва, че е „изненадана от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с нея с арумента, че е жена”. „Първо- това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Сигурно е забравил, че неговата партия подкрепя Закон за равнопоставеност на мъжете и жените”, отбелязва тя.

Освен това Нинова намери скрит смисъл и зад изказването на Борисов, че могат да излязат заедно с екипите си. „Борисов не желае дебат без подкрепа от експерти. Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това”, отсече тя.

По-късно от ГЕРБ уточниха, че Борисов е приел поканата на Нова телевизия и ще участва в предизборен дебат втв вторник срещу БСП заедно с екипа си, изготвил програмата на партията. От "Позитано" 20 обаче не са съгласни с формата и искат словесната престрелка да се проведе пред всички медии.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване