Thalloderma Shop
02/25/17 17:01
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Цветанов: След 10 - 15 години БСП може би няма да ги има

 След 10 - 15 години БСП може би няма да ги има, но ние ще останем в България и ще продължим да правим политики в интерес на хората. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата на партията за предсрочните парламентарни избори в 1-ви МИР Цветан Цветанов по време на официалното откриване на VIII-то издание на зимния университет на МГЕРБ, предаде „Фокус“. 
По думите му ПП ГЕРБ можело да покаже реални резултати от своето управление през годините. „ПП ГЕРБ наложи стандарт за изграждането на магистрали. Докато БСП управляваше беше спряно изграждането на АМ „Струма“, но при втория кабинет на Борисов бе възстановено. Създаването на добра инфраструктура създава условията за инвестиции, туризъм и удобство на хората при пътуване. Хората не трябва да забравят какво наследство ни остави БСП. Вие сте тези, които трябва да покажете, че не трябва да допускаме те да спечелят“, каза още Цветанов.
ГЕРБ може да управлява страната и това го доказахме“, заяви Цветанов. Според него достойно за всяка една партия е да се изправи пред избирателите си и да каже, че е допуснала грешки. „Управленската ни програма е изцяло нова и е в интерес на хората. С развитието на туризма ние ще отстояваме принципната си позиция. Трябва да отстояваме в Банско да има втори кабинков лифт. ГЕРБ е партията, която ще развива туризма, защото през 2016 година той беше 15 – 16% от брутния вътрешен продукт.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване