Thalloderma Shop
02/28/17 06:03
(http://www.klassa.bg/)

Политически банкрут

 Писна ни от пещерен антикомунизъм. Уморихме се нереализирало се партайгеносе да прави "исторически обзори", обяснявайки този път, че "новите лица на БСП са на 70-80 години, и са кръвопийци" (стр. 3). Да беше капацитет, а то - палачинков авторитет. Като останалите около него. Само дето са пресипнали и плочата им е изтъркана.
Явно "демокрацията", "глобализацията" и "атлантическите ценности" не респектират. Не вървят - затова! А за 25 години и тези, също като онези, не прочетоха библейската мъдрост, че който сее вятър, ще пожъне буря.
Днес ГЕРБ пак опитват да разкъсат държавата, превръщайки я в развъдник на воинстваща омраза. Спекулативно прикривайки егоистичните си мераци.
Жалки сте с тази риторика. Вашите кръжоци и кинжали ни разказаха играта - и тук, и пред света. Появи ли се криза, Борисов яхва антиговоренето. Раздава присъди, нарича на "терористи", "убийци" и "кръвопийци". Кого?
Банално. Ретро. Демоде. Вече и отвъд океана не дават пари за това.
Забравихте ли, че имаме достойнство? Научихме, че националните предатели, когато са на власт, водят страните си до плачевно положение. А на нас ни се реве. Не заради личната драма на Борисов. Той вече е на прага на политическия банкрут.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване