Thalloderma Shop
03/01/17 06:11
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 1 март, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Проблемен и рисков ден за родените около 10 април. Луна, Марс и Уран във вашия знак провокират експлозивно поведение и проява на изкрящи страсти. Ще ви е трудно да се държите дипломатично. Може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Противопоказно е да се водят преговори. Трудно ще се разберете за каквото и да било. Не взимайте решения по важни въпроси и стойте далече от колективните инициативи. Днес може да се окажете жертвения овен или този, който ще подпали пожари.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-3

 

 

Телец 21 април - 20 май

Наелектризиран ден, в който трябва да стъпвате много внимателно, да не работите в екип и да не следвате колективния порив. Отделете се, отдалечете се от местата, в които се фокусират и събират интересите на много хора. Тълпата е неуправляема, героите и агресорите водят тежки битки. В такъв момент правилната позиция е да се дистанцирате, да се занимавате с тихи семейни дела, да не се намесвате в чуждата работа и избор. Отложеното за утре ще донесе успех и ще ви издигне на престижни позиции.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е противопоказно да се работи в екип, да се сформират нови групи по интереси, да се коалират партии, да се провеждат събрания и митинги. По незначителни поводи ще избухват скандали, които ще се разрастват, но по някакъв начин ще работят във ваша полза и интерес. Ако искате да преговаряте за финансиране и инвестиции отложете срещите за утре. Този ден е зареден с голяма доза агресия. Трудно се разбираме, още по-трудно си правим взаимни отстъпки, а така работата не върви и предателите действат.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

За родените около 10 юли действа опасен кръст на планетни сили. Очертават се скандали, конфликтно поведение и прединсултни състояния предизвикани от силни емоционални и депресивни реакции. Ще се скарате по незначителен повод, ще качите кръвното и може да предприемете стъпка, за която ще съжалявате. Не се препоръчва работа в екип. На гърба ви ще се стоварят задълженията на мързеливците. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който ще направите. Затова не предприемайте нищо съществено.

Р-4

П-5

Л-4

К-3

З-3

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще извлечете ползи от действията на лаиците, на хора, които са изгубили надежда и самоконтрол и смятат, че с битки и натиск ще променят нещата. На всички нива ще се действа агресивно и без да се подбират средствата. Добре е да действате от разтояние, да увеличите дистациите с хора насторени на скандали и разправии. Родители и деца се настройват един срещу друг. Трети лица се намесват в любовта и връзките ни и ще се опитват да извличат лични ползи. Ще си решите проблемите, ако яхнете изблиците на недоволство.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на тежки битки, на експлозивно държание и поведение. Тъпата е неуправляема. От нещо дребно може да пламнат свещенни войни и семейни скандали. Не влизайте в спорове, стойте далече от колективните иницативи и изяви. Тенденцията е трети лица да се вмъкват в личната ни вселена, да провокират професионалните и брачни отношения. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет, пари и повече щастливи мигове. Днес може да попаднете на нелоялна конкуренция и да загубите пари.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден с тежки и предизвикателни аспекти. Вероятно е да изгубите самообладание в труден момент и да разкриете картите си пред непознати. Не допускайте до делата и бизнеса си непроверени хора. Не споделяйте неща от живота си и не клюкарствайте. Може да ви потърсят сметка и обяснение за предизвикателните думи и поведение. Ден на фатални привличания, от които всички излизаме ощетени и наранени. Тенденцята е към прединсултни състояния. Трудно ще избегнете скандалите. Правото днес е на по-силния.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако днес ви предложат да изберете между доброто и злото просто не правете никакъв избор. Стойте настрана от служебните конфликти и разправии и си вършете работата без да коментирате чуждата. Десет пъти премислете преди да кажете или направите нещо. Не сечете дървета и не подарявайте цветя. Всеки жест днес се тълкува превратно, търсят се поводи за агресия и натиск. Ако не се намесвате ще извлечете ползи, когато двама се карат. Днес късметът ще е за тези, които играят ролята на фон в отношенията.

Р-5

П-6

Л-5

К-4

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес не сте склонни да си „оставяте магарето в калта”. Готови сте да влезете в планирани и непланирани битки, ако ви предизвикат. Ще получите подкрепа от неочаквано място. Не обединявайте интерси и действия с тези на друг. Където се съберат повече хора със сигурност ще има предател. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка, но ако сте сънували родителите си това е знак, че битката е неизбежна. Проверявайте получените информации преди да реагирате агресивно.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Агресивен и рисков ден, особено за родените около 10 януари. Спазвайте закона и предписанията за работа с техника и елетроуреди. Денят е зареден с експлозивност, която може да се изрази по различни начини, да ви качи кръвното и да ви разболее. Вероятни са прединсултни състояния. Не реагирайте агресивно на лични забележки и критика. Не предизвиквайте чуждата агресия. Може да направите непростима грешка и да загубите пари, влияне и престиж. Каквото отложите за следващите дни ще ви донесе пари, късмет и слава.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас този ден може да даде лост и опорна точка, с които да повдигнете и разрешите проблемите си. Действайте сами. Ако се съюзите с някого ползите ще са за него. Затова вършете си работа сами, не се включвайте в колективни проекти и не споделяйте идеите си. Ще ви предлагат изкушаващи варианти с различни ползи и възможности. Не избирайте нищо, не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Хора стоящи зад кадър ни използват като марионетки и ни настройват един срещу друг.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Насъбраното в миналите дни избива на повърхноста. Вероятни са агресивни реакции и поведение, особено там, където се събират големи групи хора. Може да попаднете на фатално привличане и влияние. Не се съгласявайте на съвместна работа, особено ако се изисква да вложите всичките си спестявания и да поставите на карта любовта и семейния мир. На много места ще възникнат конфликти. Тълпата е неуправляема. Законите не се спазват. Всеки тълкува нещата както му изнася и се възползва от другите както може.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Очертават се премествания, пътувания, възможности за внедряване в нова среда и в нова пазарна ниша. Не се отказвайте и от работа в чужбина. Степените ви на свобода нарастват. Ноември ще ви донесе големи награди.

Родените днес носят в себе си огромен енергиен и експлозивен заряд. Ще се опълчват срещу закона и със сигурност ще го променят. Може да имат проблеми във връзка с главата. Лесно ще губят самообладание. Не очаквайте да стоят мирни.

Заченатите днес са предопределни да завършат родовите битки, да възстановят права и собствености на рода. В тяхно лице ще видите някой от предците си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване