Thalloderma Shop
03/03/17 09:25
(http://www.klassa.bg/)

СПАС РУСЕВ КАНИ КОСАРЕВ ДА ПРИДОБИЕ ЛЕВСКИ

 С официално писмо, с което редакцията ни разполага, Спас Русев прие поканата на Дмитрий Косарев и го призова да стане основният акционер в "Левски".

Идеята, която Русев изразява преди да се откаже от акциите си в "Левски", е да бъдат съдружници с Косарев в "Левски", като новият партньор да бъде основният акционер. Новината за оттеглянето на Русее вероятно означава, че схемата за придобиването на "Левски", а и на БТК, вероятно ще се смени.

За разлика от Русев, Косарев има сериозни намерения относно "Левски" и "БТК" и преди сделката за "Левски" ще направи пълен анализ на дружеството. Самото придобиване от Русев преди няколко месеца беше направено без сезиране на Комисията за защита на конкуренцията, което прави задачата пред Косарев особено трудна.

С действията си Русев изнерви до крайност партньора си ВТБ, който прави всичко възможно да спаси незаконното си придобиване на "БТК". Това създава предпоставки банката да се опита да спре Косарев за "Левски", с което поставя под съмнение плана за спасяването на "Левски".

В момента Русев има доста по-важни проблеми - той буквално се бори с всичките си кредитори за оцеляването си като бизнесмен на няколко континента. Ако сделката за "Левски" не успее, това ще

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване