Thalloderma Shop
03/06/17 06:10
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 6 март, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Важното свършете до обед. Ще имате много повече шансове, ще срещате разбиране и съдействие от чиновници и институции и лесно ще уредите преблемните положения. Ще ви предложат поне два изгодни варианта, от които да избирате в търговските и бизнес инициативи. Следобед навлизате в неблагоприятен и рисков период до 8-и на обед. Ще се препъвате в отношенията ще ви поставят неизпълними условия, ще качвате кръвното и губите предимства. Спазвайте диета, както физическа така и по отношение на връзките.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Станете с мислта, че ще оставите в миналото всичко, което ви притеснява, разстройва и вреди. Този ден позволява да възродим всичко положително и печелившо, което по една или друга причина сме оставили в миналото на изчакване да му дойде времето. Времето за настъпателни действия вече е дошло. Конкуренцията ви се засилва. До вечерта ще усетите нейните притисняващи и ограничаващи действия и ще трябва да се съобразите с повече условности. Контролирайте емоциите.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Имате повече степени на свобода до обед. Проблемите ще са повече за тези, които решат да започнат нещо ново, без да са се съобразили и консултирали с колеги и партньори. Родените в третата декада ще се разминат с приятните пътувания и ще трябва да се задоволят с по-малко финансиране. От обед до утре на обед властват тъмни и вредни сили. Не приемайте предложения, не започвайте нова работа, ограничете контактите и не позволявайте да ви въздействат. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

И за вас утрото е по-мъдро от вечерта. До обед ще уредите поне един важен въпрос, а в следобедните часове е веротяно по други параграфи да зациклите и влезете в преразход на пари, емоции и чувства. Може да получите неприятна вест в края на работното време. Не си позволявайте емоционална реакция. Не издавайте чувствата си и не започвайте нова работа. Добре е за преместване в нов дом, за засяване семената на новата реколта и за сделки с едри животни. Работата със земята ще ви спори, но в общуванията с другите няма да ви върви.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед е добре за пътувания, командировки и делови контакти, за обсъждания, планиране и рестартиране на спрени дейности. Следобед получавате неприятни знаци и съобщения. Бъдете вниматени, може да се излъжете в преценката или да излъжете тези, които ви се доверяват. До вторник на обед действат провокационни и вредни сили, които ще объркват плановете ви, ще ви настройват негативно към колеги и партньори. Очистете съзнанието си от вредните и разболяващи мисли. Не позволявайте да ви въздействат.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят започва с неприятности и неприятни усещания за родените в третата декада. Ще се наложи разместване в плана, съобразяване с околните и разплащане на задължения. Както и да постъпите може да излезете виновни и да засегнете нечии интереси. Съветът е да не предприемате нищо важно и значимо и да не подписвате нови договори до утре на обед. Навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се вършат на тъмно, ще се скриват от погледите на контролиращите органи и ще ви водят към лични и професионални загуби.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

До обед късметът ще работи с голяма сила за родените в третата декада. Действайте експедитивно и по план, за да уредите бързо най-важните проблеми и задачи. Следобед навлизате в двудневен рисков период, в който работа и семейни отношения ще бъдат противопоставени. Не е добре да отсъствате от местата на преките си служебни дела и интереси, но и близките ще имат нужда от вас. Ще се окажете в патова ситуация и ще се изнервите, а това ще доведе до повече грешки и здравословни проблеми.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

При вас нещата ще вървят наопаки. Сутринта ще се препъвате в неразрешените от друг дела и проблеми, ще зависите от колегиалното и шефско мнение и ще трябва да се отказвате от личните си инициативи. Следобед може да направите силен ход, да купите нова стока или домашен любимец. Добре е за преместване в нов дом и офис, за работа в градината и парника. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. Продължете започнатото преди, а новите инициативи отложете за утре следобед.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден за родените в третата декада. Отлагайте старта на новите начинания за следващите дни. В момента положението при вас е неизяснено и неуточнено. Върви програма за промени и нововъведения, които може да обезсмислят прибързаните ви действия. Съобразете се със старите изисквания, новите може и да не проработят. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Днес е заложена грешна програма, която утре ще се коригира и ще ви остави с напразните усилия не само на ума, но и на любовта.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед може да свършите много добра работа и да изкарате добри пари. Уплътнете времето си максимално с неотложните задачи и дейности. Уредете документи, извадете разрешителни, явете се на изпит и конкурс. С напредването на деня късметът ви изчезва и отстъпва място на рисковите случайности. До 8-и на обед газите в мътна вода, срещате стена от неразбиране и незачитане. Вероятни са и здравословни проблеми. Не е време за ски. Не отсъствайте от дома. Идват неприятни новини. Следете знаците, които ви дава съдбата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Добро начало на деня за родените в третата декада. Постигате максималното и уреждате наболелите проблеми. До обед всичко върви според желанията и стремежите ви. Не закъснявайте, бъдете първи в местата на личния ви интерес. Следобед поне една възможност ще изчезне. За всичко ще плащате повече, ще се оказвате длъжници, в момент когато другите ви дължат пари и услуги. До утре на обед ограничете контактите, особено с хора, които ви притесняват с искания и задачи. Контролирайте емоции и чувства.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден за родените в третата декада. Напрежението при вас ще нараства. Ще се налагат отсъствия от местата на личния ви интерес. Може да ви стоварят работата на колега, докато той е в командировка. За вас остава неприятната работа, а другите се измъкват. Така ще е до утре на обед. След това късметът ви ще се върне, ще се ползвате от повече екстри и услуги, които в момента ви се отказват. Запазете самообладание, продължете с програмата от петък, а новите инициативи отложете за следващите дни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Заставате на старта на новите инициативи. В последните месеци на годината ще се измъкнете от слабо платената работа, ще получите заслужени награди и повишение. Очаквайте предложения, пътувания и покани, които ще отворят нови хоризонти, ще ви срещнат с нови хора и може да ви оженят.

Родените днес до обед имат заложена светла и перспективна програма. За родените следобед ще има повече битки и противопоставяне, опити за намеса и въздействие върху личния им избор. Това са деца предопределени за водаческа роля в една или в друга посока.

Заченатите днес ще дойдат като метеор и ще си отидат като комета. Ще имат ярък живот с много промени и пътувания. Ще имат заложена програма да променят света и ще бъдат надарени с огромна сила на духа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване