Thalloderma Shop
03/07/17 06:02
(http://www.klassa.bg/)

Ники Минаж развя гърда на седмицата на модата в Париж

 След като изгради бизнес империя върху колосалната си задница, Ники Минаж реши да привлече вниманието на медиите и с пищната си гръд. 34-годишната рапърка бе заложила на скромен тоалет за ревюто на дизайнера Хайдер Акерман. Тя се появи в ложето на VIP гостите с асиметричен топ от Mugler, който извади на показ цялата й лява гърда, а надолу заложи на шорти на Givenchy. Зърното й поне бе скрито под лепенка с метален цвят, във формата на диамант.

Изпълнителката на хита Bang bang не пропусна и знаменитото афтър-парти след ревюто на един от участниците - Оливие Ростинг, който ще наследи Кристоф Декарнен като главен дизайнер на парижката модна къща Balmain. Тази година Balmain превърна небезизвестния ресторант Manko Paris в клуб, декориран в стил бурлеска. Докато Минаж си клюкареше сладко с манекенката Джордн Дън на събитието, то на съседното сепаре певецът Ник Джонас водеше задушевен разговор с новоизлюпения дизайнер Ростинг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване