Thalloderma Shop
03/08/17 06:30
(http://www.klassa.bg/)

Задната скорост на ГЕРБ

 "Винаги когато ГЕРБ е управлявала, сме били на първа скорост. Успяхме да поддържаме и развием икономиката и да ни класират в топ 5 в Европа" - този ненадминат проблясък изрече ексдепутатът на ГЕРБ Георг Георгиев. Поводът - поредният риторичен въпрос на Нинова към Бойко Борисов за "Европа на две скорости". Провокацията, с която този път оттам контраатакуваха БСП, бе "притеснението", че "популистката" риторика на Нинова подсказвала, че щяла да вади България от ЕС.
Въпреки че опорната точка е съшита с "бели конци", си струва да припомним, че ПП ГЕРБ още не беше създадена, когато страната ни бе вкарана в НАТО и ЕС, като "комунистите от БСП" имат немалка заслуга за това. И никой от "Позитано" 20, разбира се, няма ни най-малкото намерение да прави революции. Съвсем друг е въпросът, че с експериментите на "началниците" от Брюксел ЕС върви към своя естествен саморазпад, като на България този път официално й се отрежда ролята на периферия. 
Колкото до управлението на ГЕРБ, то скоростта, с която се движехме, определено е само задна. С парите от еврофондовете, които "инвестираха" в собствените си джобове, и огромния кредит, с който заробиха поколения напред, държавата на практика е във фалит. Видно и без да го признават.   

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване