Thalloderma Shop
03/08/17 06:18
(http://www.klassa.bg/)

Учителка изхвърли с ритник ученик от час

 Учителка изблъсква и с ритник изхвърля през вратата на класната стая ученик. Този пореден случай от насилие в училище се вижда от клип, който беше пуснат в сайт за видеосподеляне Инцидентът е станал в русенското училище „Йордан Йовков”, съобщи Нова ТВ.

„Бяхме в час и аз исках химикал. Госпожата дойде и започна да ми хвърля раницата и да скубе другите за косите и да бие шамари. После ме хвана и блъсна”, разказва Николай.

„Аз по никакъв начин не съм го ритала, просто той си е проблемен ученик, има проблем с дисциплината. Търпях го много пъти, той мяука, той прави всичко възможно да провали часа ми, всички го знаят”, обясни от своя страна учителката по български език Антония Бодурова.

Според учителката Николай използвал и телефона си в час, както и ученикът, заснел клипа. Тя отрича да е удряла някого наистина, а просто имала навика да замахва.

„Имам си тоя навик така да правя , нито съм го ударила нито има нещо. Винаги така замахвам”, заявява учителката.

Друго дете пък се оплаква, че преподавателката забила нокти в ръката му и му оставила белег.

Веднага след случая заваляха обвинения срещу учителката. Тя е в училището отскоро. Директорът вече е поискал от нея писмени обяснения.

„Тя само замества и ще търсим друг заместник”, заяви Илия Костов, директор на СОУ „Йордан Йовков” в Русе.

Родителите на Николай няма да съдят учителката. А регионалният инспекторат по образование е уведомен за случая и започва проверка.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване