Thalloderma Shop
03/09/17 14:15
(http://www.klassa.bg/)

Заради нововъведението на Корнелия Нинова, Ангел Найденов остана без работа

 Заради нововъведението на Корнелия Нинова, той остана без работа

Вероятно мнозина от вас ще останат изненадани от този факт за семейството на омбудсмана Мая Манолова и бившия военен министър Ангел Найденов.

По всичко личи, че половинката на Мая Манолова изживява тежки дни.
Бившият военен министър и народен представител бездейства от сутрин до вечер. В момента той няма работа и се чуди как да запълни времето си.

Единственото занимание, което го откъсва от неизбежната скука в такива случаи е любимата му игра на тенис.
Заради многото свободно време, с което разполага, Ангел Найденов е започнал да играе на кортовете в Борисовата градина всеки ден.

Оказва се, че половинката на Мая Манолова няма право на нов депутатски мандат от БСП.
Причина за това е новият председател на партията-столетница Корнелия Нинова.
Припомняме, че именно тя въведе правилото в партията бившите народни представители с повече от три мандата стаж в парламента да не бъдат номинирани и издигани за народни представители четвърти път.



 
Заради нововъведението, направено от Корнелия Нинова, съпругът на Мая Манолова се оказа сред множеството стари кадри на столетницата, които не могат да участват в предизборната кампания за предсрочен парламентарен вот, насрочен за 26 март.

Все пак за Ангел Найденов има надежда, макар и минимална, да се върне отново в политиката. Това обаче само при условие, че БСП успее да спечели изборите и да сформира действащ кабинет.
По този начин той ще има възможността да влезе поне в изпълнителната власт и да получи някое сладко чиновническо назначение.

Докато дойде обаче това време, половинката на Мая Манолова ще трябва да се примири с ролята на безработен. Мнозина дори го определиха като мъж под чехъл, предвид създалата се ситуация.
На този етап той разчита единствено на съпругата си, която издържа семейството.

И докато Найденов скучае по цял ден, Мая Манолова се разкъсва между фризьорския салон, работата и телевизионните студия.
Те обаче са съвременно семейство и нямат проблем с това кой плаща сметките, пише

retro.bg.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване