Thalloderma Shop
03/11/17 12:13
(http://www.klassa.bg/)

МО обяви конкурси за шефове на дирекции

 Служебният вицепремиер и министър на отбраната Стефан Янев обяви конкурси за директори на две от дирекциите на Министерството на отбраната, които останаха без ръководители в последните два месеца, предаде БГНЕС. Търсят се директори на дирекциите “Социална политика” и “Отбранителна аквизиция”.
През февруари с постовете си се разделиха досегашните началници на “Отбранителна аквизиция” Борислав Попов, който е бил назначен от бившия военен министър Николай Ненчев без конкурс, както и и.д. директорът на “Социална политика” Диян Валянов. Миналия март Ненчев бе принуден да изпрати в отпуск Венислав Цанов, който ръководеше Дирекция “Отбранителна аквизиция” и бе разследван от прокуратурата. Месец по-късно Цанов получи и обвинение заради нарушаване при обществена поръчка.
Минималните изисквания към кандидатите са 7-годишен професионален опит, магистърска образователна степен, както и достъп до съответното ниво “класифицирана информация”. Основната заплата, без добавките за стаж и други, която бъдещите директори ще получават е до 2200 лв.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване