Thalloderma Shop
03/12/17 09:19
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: България трябва да е на най-бързата скорост

 Срещата в Шумен прекъсна, първият в листата помага на припаднало момиче

„България е държава, която трябва да стои при най-бързата скорост. По всички параметри ние заслужаваме да сме там“, това обяви по време на предизборна среща в Шумен в препълнената зала „Мадост“ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Но се презастрахова, ако „на 26-ти не направите някаква грешка да включите на задна“. И напомнии, че винаги когато БСП е управлявала, е следвала национална катастрофа или тежки поражения. „Спомнете си Луканов, Виденов, Станишев. Вярно той е далеч, в Брюксел избяга, а ние останахме с лицето си срещу вас – хубави лоши, това сме ние и носим пълната отговорност за това, което ще прави ГЕРБ“, подчерта Борисов.

 

Зарече се, че „компромиси повече няма да им правя, бях европейски лидер, бях толерантен, повече компромиси – не!“. Борисов подчерта, че следващите избори ще са мажоритарни и ГЕРБ в парламента ще се бори да има мажоритарен вот, защото не се бои от такъв. „Защото ГЕРБ е създадена от народа, вие сте я създали, вие сте взели син на пожарникар и учителка и сте го направили премиер, а от тези момчета и момичета министри, депутати и кметове“, каза Борисов и се обърна към шуменските кандидат-депутати и придружаващите го министри.

Борисов подчерта, че служебното правителство не е на ГЕРБ и намекна, че в събота и Герджиков, и Корнелия Нинова са били в Русе.

 

Лидерът на ГЕРБ напомни, че като премиер не е делял нито едно населено място в регион Шумен, независимо от цвета на кмета и еднаква помощ е имало за всички населени места. „Ние не делим хората, независимо кой е – Ахмед, Иван, Бойко. Това е партия на всички българи“, каза председателят на ГЕРБ. Пред присъстващите кметовете на Шумен Любомир Христов, на Нови пазар Ивайло Камаджиев и на Каспичан Милена Недева говориха за свършеното в общините. В Шумен се строят 4 нови завода, защото инвеститорите са се доверили на местното ръководство и на правителството „Борисов“ и до края на годината ще се отворят 1100 нови работни места. Вече се строи нова спортна зала за 8 млн.лв.

Борисов беше категоричен, че и магистрала „Хемус“ ще бъде факт. Двата лота от Шумен до Търговище са в процедура, парите са заделени. „Можем само ние да ги правим тези работи, защото ако е било лесно още Тодор Живков да ги е направил“, каза Борисов.

Като много важна част от програмата им е решението с европейски пари да се плаща занапред на бабите, които гледат деца. Те и сега го правят, но без пари. Борисов подчерта, че вече няма да се плащат само до 3 опита ин витро от държавата, а колкото е необходимо.

Към 19,40 часа заради душната зала на момиче му прилоша. Борисов усети суматохата и веднага прекъсна речта си, а водачът на шуменската листа д-р Румен Генов се втурна да помага. Лидерът на ГЕРБ търпеливо изчака пет минути и подчерта, че от здравето по-важно няма.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

trud.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване