Thalloderma Shop
03/13/17 15:42
(https://pressbulgaria.com)

БИЗНЕС СЪСТЕЗАНИЕ IEDC CASE STUDY COMPETITION И ЛЕКЦИЯ MBA FOR A DAY (МАГИСТЪР ПО БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ ЗА ЕДИН ДЕН) В БЪЛГАРИЯ

Четири български компании ще премерят сили в бизнес надпреварата CASE STUDY COMPETITION на Училището по мениджмънт IEDC. Проф. Ненад Филипович ще изнесе открита лекция на тема „External Forces Driving Our Businesses and What They Mean For Our Strategies” („Външните сили, движещи бизнеса и тяхното значение за стратегията му“). Блед/София, 14-15 март 2017 г. – Алумни клубът на Училището по мениджмънт IEDC в България организира своето трето по ред бизнес състезание Case Study Competition между 5 български компании. Преподавателят по общ мениджмънт и бизнес етика от IEDC-Bled School of Management проф. Ненад Филипович ще изнесе лекция за световните тенденции. Лекцията е в рамките на събитието MBA For a Day. Case Study Competition и MBA For a Day са организирани съвместно с The Business Institute, София. За трети пореден път 4 български компании (Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп, Кока-Кола, Каменица АД, Студио Модерна България) ще се включат в надпреварата на 14 март, вторник. Мултидисциплинарните екипи ще получат възможност за много кратко време да изявят най-добрите си умения, креативност, работа в екип и издръжливост, докато анализират и решават реален бизнес казус, зададен от проф. Ненад Филипович. Отборът победител ще бъде избран на 15 март, сряда и ще получи награда под формата на еднодневно участие в семинар на IEDC. Печелившият отбор ще премери сили срещу победителите в България, Хърватска, Македония, Румъния, Сърбия и Словения в рамките на международното бизнес състезание Global IEDC Case Study Competition. На 15 март, сряда, от 18:00 ч. проф. Ненад Филипович ще изнесе открита лекция на английски език, на която в интерактивна сесия ще разгледа шест основни въпроса, оказващи влияние върху бизнеса в цяла Европа и по света. Повече за MBA FOR A DAY. Проф. Филипович ще бъде на разположение за разговор с медиите. IEDC-Bled School of Management е първото училище по мениджмънт в Централна и Източна Европа и като такова свързва хиляди забележителни лидери от цял свят вече повече от три десетилетия. Към днешна дата IEDC има вече 15 алумни клуба по света, един от които е в България. Case Study Competition е бизнес формат, който се организира от местните клубове в съответните държави.
Публикувана на 03/13/17 15:42 https://pressbulgaria.com/m/AEHM8XGZ.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване