Thalloderma Shop
03/13/17 06:29
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 13 март, понеделник

 Овен 21 март- 20 април

Опасен и рисков ден, особено за родените в първата декада. Апетитите са огромни. Може да очаквате остри сблъсъци на интереси и позиции на работното място и в общуванията с околните. Бъдете внимателни в приказките, в обещанията и в действията. Планетата на бизнес контактите и комуникациите Меркурий навлиза вашия знак, а това положение изисква да не оставяте без думи и без пари в момент, когато ще се изисква да вземете думата или да направите важна покупка и инвестиция. Конкуренцията ви готви удар.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на краткотрайно удовлетворение, след което следват дни на разочарования. До три дни късметът ще е с вас, така че възползвайте се от шансовете, които ви дава живота. Вадете документи и разрешителни, вземете нужните подписи и препоръки, защитите се по всички възможни начини. Денят е зареден с агресия, но ако си подготвен и защитен, ще парираш ударите и ще нанесеш своите по най-дипломатичен начин. Не влизайте в разправии, но следете и режисирайте чуждите битки от първия ред на сцената на живота.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Край с изчакването. Вашата управляваща планета Меркурий навлиза в знака на борбения Овен. Днешният ден ще ви донесе предимства, ако притиснете конкурентите и хванете за гушата тези, които ви мътят водата. Не е добре да се влиза в скандали. Има много по дипломатични методи и начини, с които да обезоръжите враговете и да вкарате своя Троянски кон в противниковия лагер. На всички нива се отварят огромни апетити. Стремежът е да захапем другия, да го притиснем и употребим за личната си кауза и интерес.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизате в тридневен рисков период. Бъдете внимателни с документацията. Не оставайте където падне ключовете си, охранявайте дома и офиса. Ламтежът за пари и власт навлиза в критична фаза. Може да направите грешен ход, да се скарате с тези, с които е добре да обедините интересите си срещу общия враг. С пълна сила действа политиката „разделяй и владей”. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти, ще се окажат обект на незаслужени обвинения и атаки. Ще сънувате пророчески сън, който дава правилното решение.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Днес и лъвът се готви за скок, навлиза без да пита в чужда територия и залага капани на конкуренцията. Апетитите за власт, пари и територии на влияние са огромни. Доминирате в средата си, налагате вето в местата на личния си интерес и притискате подчинените с изисквания. Ще притесните и близките. Няма да правите компромиси и ще се държите ултимативно. Ден и на краткотрайното блаженство в любовта, особено на чуждо. Активизира се вътрешният змей на желанията във всеки от нас. Дано успеете да се овладеете.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Препоръчва се диета в този ден на голямата лакомия. Има вероятност да нарушите не само диетите, но и дадените обещания в преследването на една неустоима амбиция и цел. Не правете нищо на всяка цена, защото наистина ще я платите и тя ще е пределно висока. След играчката ще следва плачка, ще се налага да плащате и за чуждите удоволствия и да скалъпвате куп лъжи, за да излезете от неприятни положения. В този ден сте лесно податливи на въздействия и влияния. Не позволявайте намеси, не споделяйте плановете си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В периода 13-15-и Луната дефилира в знака на Везните. Юридическата ви позиция е силна. Препоръчват се пътувания и огледи на имоти. Този ден е зареден с огромно желание да вземеш, да придобиеш, да се възползваш от чуждата наивност и неразбиране на нещата. Планетата на бизнеса Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Овена. Може да се окажете в ролята на хитрата сврака и да затънете с двата крака, ако не знаете докъде да спрете. Контролирайте апетитите, не отивайте в крайности и не притискайте околните.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на изкушения преимуществено в любовта. Трудно задоволявате апетитите. Ще го закъсате, ако имате връзка по месторабота. Краткотрайните удоволствия днес водят до дълги дни на болка и разочарования. Не отивайте в крайности, отлагайте за утре разговорите, които искате да завършат с примирие, с взаимно зачитане и разбирателство. Днес скандалите разболяват и вредят повече от друг път. Ще сънувате пророчески сън показващ начините да избягате от проблемите или с един замах да ги разрешите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница. Не очаквайте да ви съдействат, а и вие няма да направите път дори и на хора с предимство. Отварят се неустоими апетити. Съблазните ви правят лениви. Ще провалите диетата си, ще направите крачка към нова връзка и изневяра, ще влезете в конфликт с приятелите, а на враговете може да направите компромис, в желанието да получите достъп до престижна среда. Както и да постъпите ще съжалявате или ще подведете тези, които ви се доверяват. Бъдете внимателни.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в първата декада са подложени на повече натоварвания. Трудно се справяте с пролетната умора. Ще се изнервите и притесните, а в такъв момент най-много грешки се правят. Намалете темпото, не искайте прекалено много от себе си и от другите. Навлизате в тридневен рисков период, в който може да направите и юридическо нарушение или да попаднете на нелоялни работодатели. Може да се полакомите за допълнителни пари, които не са обезпечени с осигуровки и стабилни договори. Не позволявайте да ви внушават как да постъпите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада правят рисков ход, който може да им донесе успехи, но и да ги скара с колеги, приятели и работодатели. Ден на големите апетити, на желанието да изпъкнеш и да те забележат. Разговорите се водят на висок тон и лесно преминават в скандали. Ден на плътски изкушения. Все някъде ще поддадете, ще си изпуснете нервите, ще кажете и направите неща, които може да променят тотално отношенията ви с някого. Ако искате да разрешите проблемните ситуации мирно и тихо отложете срещите за утре.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес сте податливи на изкушения и чуждо влияние. Трудно ще контролирате избора си, съблазните са на всяка крачка. Съветът е днес нищо да не избирате, за да не попаднете в заложените капани. Всяка форма на аскетизъм ще ви се отрази добре и ще ви предпази от грешки. Днес забраненият плод е най-сладък, но със сигурност ще ви вгорчи живота, ако го откъснете и опитате. Не яжте ябълки- плодът на изкушенията. Защитавайте справедливи, а не изгодни на вас или на някой друг каузи. Ако ви залае куче е добър знак.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Ще направите крачка към върха на постиженията и славата. Ще ви повишат и може да намерите по-добре платена работа. Пътувайте, излезте от системата, която не ви дава възможност за развитие и пробвайте късмета си на ново място, с нови хора и странична дейност.

Родените днес ще бъдат лакомници, ще искат всичко и ако може веднага. Няма да се съобразяват с братята и сестрите си. Ще влязат в ролята на кукувичето, което елиминира всички останали в гнездото. Родените под Везни винаги ще ги покровителстват.

Критичен ден за зачатие. Любов и омраза ще се бият в гърдите на тези деца. Предстои им постоянна битка със злото. Ще се родят нежни и кротки като гълъби, а ще завършат живота си като орли.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване