Thalloderma Shop
03/14/17 06:21
(http://www.klassa.bg/)

Горещи моделки на Victoria's Secret се пуснаха голи за името на Холандия (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

 Холандските топ модели Даутцен Крус и Лара Стоун направиха изключително провокативна фотосесия за петия рожден ден на модната библия - сп. "Вог", Холандия. Снимките за изданието са дело на фотографа Марио Тестино. За да бъде корицата колкото се може по-свързана с Холандия, тя е решена в оранжево и е озаглавена "Холандска любов".
 
Оранжевият цвят се приема като символ на Холандия. Той е любим за холандската кралската институция. Всяка година в страната на 30 април местните празнуват националния си празник - Деня на кралицата. Навсякъде преобладава оранжевият цвят - цветът на кралската фамилия Оранж-Насау.
 
улици, магазини, обществени сгради, дори частни домове са украсени с оранжеви балони, ленти и флагчета. Предлагат се различни забавления, на открити сцени се организират концерти, в специално открити търговски шатри се продават типични холандски сладкиши. Зад кадър Тестино сподели, че всяка от двете красавици има по нещо очарователно в телата си и по този начин двете идеално се допълват.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване