Thalloderma Shop
03/15/17 04:47
(http://www.klassa.bg/)

CNN излъчи филм за Путин като “най-могъщия човек на света“

 

Според авторите руският лидер разбира света и осъзнава колко крехки са ЕС и НАТО

 

 

Телевизионният канал Си Ен Ен показа свой филм за руския президент Владимир Путин. Автор на документалната лента, озаглавена „Най-могъщият човек в света“, е журналистът Фарид Закария, смятан за един от най-влиятелните и популярни политически анализатори, съобщават руски медии.

Закария отбелязва, че народът е посрещнал положително Путин, когато е поел поста от предшественика си Борис Елцин, както и че рейтингът му не спира да расте.

За да бъде разбран Путин, трябва да бъде разбрана Русия. През последните 100 години тази страна преживя свалянето на царя, краха на демокрацията, великата депресия, Втората световна война, която отне живота на десетки милиони руснаци, тоталитарните зверства на Сталин, хаоса и корупцията при управлението на Борис Елцин, посочва журналистът:

“И тогава се появява Владимир Путин, заедно с него идват 2 десетилетия стабилност и повишаване на жизненото равнище и все по-голямо признание и уважение към страната в света”, отбелязва Закария.

В лентата се споменава още, че Путин смята разпада на СССР като огромна трагедия. Самият президент заяви през 2015 г., че по този начин 25 млн. руснаци са се оказали зад пределите на родината си.

Путин отново направи Русия велика страна, което много прилича на плановете на Доналд Тръмп. Той обаче е доста по-уравновесен и прилича на играч на покер. Освен това, той е талантлив геополитик“, отбелязва авторът на документалния филм.

Путин разбира Русия. Но също така той разбира и света. Той не е толкова глупав, че да нападне Америка или Европа директно. Той знае как да използва властта, отбелязва Закария. И допълва, че Путин осъзнава колко крехки са ЕС и НАТО и такива идеи като интеграцията и културното многообразие. С други думи Путин ни разбира много добре. Въпросът е в това действително ли ние разбираме Путин, отбелязва в заключение Закария.

 

zemia-news.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване