Thalloderma Shop
03/16/17 06:15
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 16 март, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Днес всеки мисли за себе си, свършва първо своята работа и ако остане време чуждата. Предстои промяна в общуванията, очаквайте трудности при преговори и пречки при сключване на договори. Ще се налага да заобикаляте закона или някои негови екстри ще ви заобиколят и отидат при друг. Проверявайте всичко важно за вас по различни канали. Ден на кривите огледала, на кривите сметки и на изкривените отношения. И получените информации ще се пречупват през призмата на субективизма и личното мнение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре ще получавате неприятни знаци от съдбата, ще ви отказват там, където в миналото за нещо сте се разбрали или нещо са ви обещали. Отпадат поети ангажименти, които е могло да донесат пари и привилегии. Ще се наложи да се справяте сами. Не се отказвайте, кандидатствайте по спонсорски програми. Вероятно е да ви притеснят имотни и юридически дела и семейни отговорности изискващи взимане на страна в спор. Очаквайте провокации. Днес и утре абортите са противопоказни. Дайте си още един шанс.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на преобразяването. И ако вчера сте се радвали на едно, днес ще дойде друго, ще се наложи да избирате и да се нагаждате на промените, за да запазите контрола и влиянието си в ситуацията. Откажете се от една илюзия, не продължавайте да се заблуждавате и да си затваряте очите за нечие предателство и лъжи. Всичко се вижда изкривено, пречупено през призмата на емоциите и предоверяването. Свалете маските и проведете уточняващи разговори, за да има смисъл бъдещата ви връзка и работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес много неща ще ви станат ясни, ще получите информация в точния момент и ще уловите някой в прегрешение. Това ще ви даде възможност да контролирате ситуацията, да поставите ултиматуми и условия. Чувствата остават на втори план. Действайте открито и направо, търсете истината и водете честна игра. Бъдете сигурни, че който ви излъже днес и утре ще го направи. Край с компромисите. Направете крачка към лична и професионална самостоятелност. Не е ден за отстъпки, уредете и имотни отношения.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Труден и рисков ден за родените в първата декада. В хороскопа ви се задействат кармични аспекти. Вероятно е да влезете в конфликти с роднини по имотни и наследствени дела. Получават се търкания и в най-близките отношения. Губите контрол и над поведението на децата. Очертават се скандали и недоразумения. Една лъжа излиза наяве. Опитайте да се видите отстрани, да анализирате грешките и да коригирате подхода. Край с една илюзия. Днес получавате по заслуги това, което сте си заработили в миналото.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията днес е всичко да се вижда изкривено. Един ще сложи розовите очила на предоверяването в любовта и ще остане излъган, а друг ще пречупи амбициите си през призмата на материалния интерес и ще получи своето от тези, които едностранно го обичат и ценят. Малко неща ще се правят от чувства и желание да се помогне безрезервно. На всички нива командва интересът и желанието да използваш ближния за постигане на користни цели. В крайна сметка всички оставаме излъгани в очаквания и надежди.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на конфликти и преобразяване. Маските падат. Ще видите някого в различна светлина, ще се почувствате излъгани и ощетени или сами ще ощетите близките в желанието да си спестите излишна работа и разходи. Ден на ледените сърца, на изневерите и необмислените действия, след които много трябва да се постараем, за да запазим семейния и приятелски мир. Сложете край на една илюзия, съобразете се с действителността и не гонете химери. Този ден дава на всеки това, което си е работил и заслужил в миналото.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната от вашия знак е в опозиция на Марс от знака на Телеца. Обстановката при вас е напрегната, може да възникнат скандали по незначителни поводи и да се предприемат прибързани действия. Контролирайте емоциите, действайте обмислено, а не по инстинкт. Край на една илюзия. Виждате реалността във всичките и неприятни измерения. Може да изневерите и разберете за изневери. Ще ви отказват съдействие и подкрепа хората, които в миналото сте подкрепили. Не очаквайте да ви върнат жеста. Всеки си сърба надробената попара.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Символ на деня е маймуната. Стремежът е към подражание на някого, на известни хора и авторитети, с което се надяваме да извлечем ползи. Не изневерявайте на себе си, на стила си и на чувствата си към някого. Бъдете себе си дори и в моменти, когато ви се иска да бъдете друг, да постъпите различно и да вземете от живота нещо чуждо. На свой терен и със свои средства ще спечелите повече. Не теглете кредити днес и утре. Постарайте се да се справите сами с поставените задачи. Съобразете се с обективната реалност.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще имате много работа. Очаквайте опити да ви бъде прехвърлена и чужда отговорност, ако поддадете и проявите колебливост. Опитайте да направите желани и удобни за друг собствените си амбиции. Днес услугите се заплащат с услуги и бартерни сделки. Конкуренцията търси начин да използва всеки коз, да ни улови в капана на чувствата и привързаностите един към друг. Очаквайте опити да ви въздействат и по отношение на имотна сделка. Търсете експертно мнение, не се опитвайте да се справите с всичко сами.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Рисков ден за родните в първата декада. Ще се изнервите от неадекватната реакция на колеги и близки. Вероятни са остри сблъсъци на интереси. Пътувайте и на място уточнете нещата. Не ви трябва странично мнение. Днес всеки пречупва реалността през личната си призма от желания и амбиции. Стремежът е да използваш потенциала на околните, да си спестиш пари и работа и да прехвърлиш отговорността на друг. Нужна ви е трезва оценка на реалностите. Не продължавайте да се заблуждавате. Не правете аборти.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с пасивното следване на чуждите постъпки и мисли. Това няма да ви донесе сигурност. Полезното за един може да се окаже вредно за друг. Сами се вкарвате в неприятни капани и отношения. Родените в първата декада първи ще се усетят и коригират и до вечерта ще направят печеливш ход. Може да спечелите дело и да поставите условията си на партньори и работодатели. Бъдете обективни, преценете трезво реалностите. Не може да се действа повече по инстинкт. Добре информираните печелят.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. В отлив сте. Търсете подкрепа и защита, нуждаете се от доверено рамо и партньорска подкрепа в точния момент. Сами трудно ще се справите. През 2018 г. ви предстои преход в нова среда и на нова работа. Сега е момента да търсите надеждни и перспективни пазарни ниши. Кандидатствайте по спонсорски програми.

Родените днес притежават изключителна интуиция и шесто чувство за положението и средата, в която се намират. Ще е трудно да ги излъжете, по вероятно е те да ви лъжат и манипулират, за да постигнат целите си. Имат лечебни дарби, но може да ги използват и за навреждане.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, нежна и ранима психика. Не подхранвайте самолюбието им. Чака ги крах на илюзиите, ако позволите да се смятат за неотразими, единствени и незаменими.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване