Thalloderma Shop
03/17/17 04:34
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 17 март, петък

 Овен 21 март – 20 април

Ограничете контактите. Работете на свой терен, сред свои хора и със свои средства. Ден на мрежата, на стремежът за зарибяване и ползване на чужди средства, пари, усилия и таланти. Ако обстоятелствата позволяват не се занимавайте със сериозни дела и не подписвайте нови договори. Останете си у дома, контролирайте се максимално, не позволявайте на пороците да ви направляват. Тази вечер стойте далече от хора в нетрезво състояние. Не преговаряйте по имотни дела и отложете за утре срещите, от които очаквате много.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Един от дните, в които ще ви излъжат и ощетят независимо колко внимавате и се стремите да не позолявате намеси. Ограничете контактите в мрежата. Може да направите необмислен и грешен ход в желанието за бързи печалби и търсене на информации. Пазете си документацията, не предоставяйте личните си данни на всеки. Ако отложите за следващите дни важните си иницативи ще си спестите загубите. Ден на нелоялните практики и конкуренции. Лъжците ще бъдат излъгани и хванати в капани.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на двойствени игри, на които сте свикнали, но в момента и вие може да попаднете в капани. Бъдете особено внимателни с поверителната информация. Не предприемайте важни ходове и не се изказвайте неподготвени. Очаквайте атака в местата където сте показали слабости и не сте оказвали надежден контрол. С пълна сила вървят всякакъв тип зарибявания. Не отсъствайте от дома, контролирайте децата. Не оставайте и партньора да се оправя сам в несвойствени дела. Гордостта и високомерието ще ви изиграят лош номер.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ще постигнете своето независимо по какъв начин. Имате шанса да уловите своята златна рибка и да и поискате да ви изпълни три желания. Склонни сте да изнудвате и притискате с изисквания околните, особено тези, които са поставени в безисходица от обстоятелствата или от вас самите. Ще притиснете и длъжниците си, ще поставите условията си при разрешаване на имотни спорове. Не правете предложение и не сключвайте брак. Дори и да ви кажат „да” връзката няма да издържи проверката на времето. Днес всеки търси ползата и изгодата.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на притеснения водещи към грешни ходове и избор. На пътя ви застават изпечени мошеници. Контролирайте се максимално, пороците ви вкарват в капани. Стойте далече от алкохолните запои тази вечер. Не сключвайте нови договори и не упълномощавайте друг да ви върши работата и урежда делата. Ще се окажете ограбени и предадени, ако се предоверите на неточните хора. Ден за самостоятелна работа. Важното свършете сами и не позволявайте намеси. Може да ви коства повече усилия, но ще си спестите ядове и разходи.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Не очаквайте другите да водят честна игра и политика. В този ден трябва да сме подозрителни към всяко на пръв поглед изгодно предложение. Търсете скрит умисъл и желание за използване зад всяка реклама, жест или покана за обща работа и дейност. Във връзките ви няма да има равностойност. Кой както може ще се стреми да преметне и излъже другия. В такъв момент големите обещания бързо ще се забравят, ще ви вкарат в преразход на сили и средства. Най-лошият ден за сключване на брак.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Съветът е да гледате отстрани битките на другите, да не се намесвате и да не давате съвети, особено ако не ви ги искат. Заложени са капани на всеки вход и изход на личната ни активност. Предлагат се примамливи реклами. Наивниците лесно ще се хванат, ще се окажат в доилния агрегат на нечии лемтежи за ползи и печалби. Печелят силните на деня, тези които владеят мрежата, които разполагат с предварителни информации и данни, до които малкият човек няма достъп. Не си играйте с огъня на изкушенията и не действайте хазартно.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес владете положението и се опитвате да въздействате на околните при взимане на решения от взаимен интерес. Ще влезете в ролята на вдъхновяващ и зарибяващ фактор за някого. Не се препоръчва да играете посреднически роли, да вършите работата на някой друг, който не иска да си цапа ръцете с неприятна работа. Ден за творческа дейност на собствен терен и в посока на личния и семеен интерес. Ще предвидите някои ходове на конкурентите и ще извлечете ползи от нечие невнимание. Контролирайте пиенето.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието. Лесно се попада под вляние на порока независимо в каква област. Ще повторите старите грешки, ще забравите дадените пред себе си или пред някой друг обещания и може да се върнете в изходната точка на партньорските отношения. Навлизате в проблемен период, бъдете пределно внимателни и отговорни. Ако обстоятелствата позволяват ограничете контактите до минимум и тази вечер не планирайте участие в приятелски купони. Не участвайте в залагания и състезания с животни.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Символ на деня е паяжината. Лесно се влиза в зависимости, лесно се казват лъжи, от които после трудно ще се измъкнете и освободите. Не сключвайте нови договори, не подписвайте предварителни споразумения и не упълномощавайте някой да действа от ваше име, особено по имотни въпроси. Няма честност в сделките и договарянията. Може да загубите пари и да се излъжете в чувствата. Не е ден за сключване на брак и даване на големи обещания. Връзките са неравностойни, зарибяващи и обсебващи.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари -19 февруари

Не предприемайте нищо съществено и важно за бъдещето ви. Родените след 7 февруари са в по-неблагоприятна и рискова позиция. Лесно се влиза в мрежите на порока. Стойте далече от зарибяващи програми и реклами. Не вярвайте обещания, не планирайте нови срещи и запознанства, както и сключване на брак или годежи. Всеки опит да се възползвате от обявените промоции или намаления ще ви вкарва в преразход на пари и емоции. Днес нищо не се дава даром и с намаление. Зад всяко предложение търсете скрит умисъл.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ще получите повече екстри от другите, ще се радвате на предложения и различни улеснения в бита. Бъдете сигурни, че още утре ще трябва да се плати всичко, да се върне с лихвата и да се правят услуги, които може да ви вкарат в неприятности у дома и на работното място. Не се самозалъгвайте, не се радвайте предварително, не планирайте в момента запознанства и съвместни инициативи. Денят носи полет на творческата ви фантазия. Може да ви хрумнат гениални идеи. Не ги споделяйте преди да ги реализирате и патентовате.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Прескачате на нова навивка в личния и професионален живот. Може да намерите нова работа или допълнителна пазарна ниша, в която да развивате дарби и таланти и да спечелите от личното си хоби. През 2018 г натоварването ви ще е максимално, но и големи ползи и придобивки ще дойдат.

Родените днес притежават изключителна интуиция, дарби и таланти. Ще доминират в средата си, ще използват чуждите ресурси, вдъхновение и чувства и ще извличат ползи от връзките с околните. Умеят да постигат своето. Ще влизат в душите на околните и ще ги манипулират.

Заченатите днес ще притежават магични сили и възможности да регенерират себе си и околната среда. При екстремни ситуации може да използват дарбите си в негативна и разрушителна посока.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване