Thalloderma Shop
03/20/17 06:20
(http://www.klassa.bg/)

Извозени от ГЕРБ

 Защото те са Граждани за Европейско Развитие на България. Защото за тях всеки българин е важен. Абсолютно всеки, до най-последния (дали?). И защото те предлагат реални решения за България (нагледахме се!). И имат воля. Заради такива едни неща Красимир Велчев, водач на листата на ГЕРБ в Перник, изненада избирателите, като се появи в района, подкарал личния си самолет. Вероятно и защото да пътува с електричката до Перник - нещо, което правят хиляди перничани всекидневно, - едва ли е готов. То е подвиг, а знайно е, от ГЕРБ не си падат по тези неща. Пък и жп транспортът не им е на сърце. Дай им магистрали и авиоотряд. Е, като няма, в краен случай прежалват се да се появят като Велчев с личния си самолет. Заради българите. Само заради тях. Защото сме им важни. Най-вече гласовете ни в урните в неделя. Дотогава ще обещават, ще ни возят в мерцедеса, че и в самолета. Видя се! После ще получат амнезия и ще я подкарат както си знаят. Возените ще се окажат извозени. За пореден път.
А може и иначе. Зависи от нас. Да ни извози самолетът на ГЕРБ, или да последваме самолетчетата, пускани в небето от един мечтател. "Поискай промяната", пише на тях. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване