Thalloderma Shop
03/21/17 05:10
(http://www.klassa.bg/)

681 и 482

 Председателят на регистрираната по време на ГЕРБ пария ДОСТ Лютви Местан, който не бе изгонен, когато му бе време от Бойко Борисов, осъди директора на НИМ Божидар Димитров да му плати 681 лв., задето го нарекъл "турски шпионин". Местан, ох, "се бил променил психически" и само обидата на Димитров му била в главата. Затова искал 681 лв. като компенсация за нанесената травма.
ДОСТ е законно регистрирана партия. Нямаме данни, че Местан е турски шпионин, защото когато се криеше в турското посолство, Бойко Борисов, който със спирането на "Южен поток" и "Белене" ощети България и облагодетелства Турция, не се реши да му тегли един... Как го рече турският външен министър Чавушоглу? Османски шут ли беше? Или неоосмански. Затова ако тръгнете да говорите публично, че Местан е агент на Турция, може и да ви осъдят. Нямате доказателства. Нищо, че имате уши и очи. Нищо, че вярвате как ДОСТ е язва на тялото на България.
Може обаче да направите друго. Ако се промените психически поради тесните, абе направо интимните контакти на Местан с Турция, ако това ви напряга, ако ви страхува, то намерете си свидетел който да го потвърди и отидете в съда. Поискайте от Местан точно 482 лв. и нито стотинка повече.

Публикувана на 03/21/17 05:10 http://www.klassa.bg/News/Read/article/278119_681+%D0%B8+482

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване