Thalloderma Shop
03/22/17 07:14
(http://www.klassa.bg/)

Волен Сидеров в Ямбол: ГЕРБ и БСП слушат началници от Брюксел! Само ние НЕ

 Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се срещна със симпатизанти в Ямбол. Пред стотиците избиратели той заяви, че България е най-старата държава в Европа и никой европейски чиновник няма право да сочи страната ни с пръст.

Той напомни, че изместиха ДПС на президентските избори и това е голямата победа за патриотизма, след създаването на догановата партия началото на 90-те години. Подчерта още, че ГЕРБ и БСП  управляваха достатъчно време и единственото, което са успели да постигнат до момента е пълната капитулация на страната ни пред колониализма на чуждестранните фирми, които не спират да изпомпват природните ни ресурси. Само за 2011 г., по време на управлението на ГЕРБ, българите са оставили в касите на чужди компании близо 29 милиарда лева.

Водачът на листата на „Обединени патриоти“ в Ямбол засегна темата и за враждебния тон на досегашните управляващи към Русия. Сидеров припомни, че министъра на външните работи на БСП Кристиян Вигенин е държал аналогична линия с нападките към Русия, както и президента от ГЕРБ Росен Плевнелиев, заради легитимирането на Украинската хунта. Това показва, че ГЕРБ и БСП изповядват една и съща политика, заради началниците си в Брюксел, каквито патриотите нямат, категоричен бе Сидеров.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване