Thalloderma Shop
03/25/17 05:26
(http://www.clubz.bg/)

Слаб Григор Димитров се провали още на старта в Маями

Григор Димитров отпадна още във втория кръг на турнира от серията "Мастърс 1000" в Маями след изненадваща загуба от 158-ия в света аржентинец Гуидо Пея с 3:6, 6:7 (4).

Днес първата ни ракета игра неспокойно и прибързано, като припомни за най-лошите си дни през миналата година, когато в късната пролет натрупа няколко поредни загуби.

Така щатските турнири приключват неуспешно за Димитров - в Индиън Уелс и Маями той записа едва една победа. Сега тенис керванът се завръща в Европа, през април предстои надпреварата в Монте Карло, която е на клей.

Мачът с Пея закъсня заради дъжда и няколко пъти бе прекъсван в първия сет, в който най-добрият ни тенисист игра много слабо. Той допусна пробив за 1:3, а след това успя да го върне на нула, при 3:4 отново направи непредизвикани грешки, а малко по-късно загуби първия сет с 3:6.

През втората част Димитров заигра малко по-добре, а двамата съперници разменяха своите сервис геймове. Григор не вземаше верните решения и пропиля твърде много възможности.

При 5:4 той имаше сетбол, но не се възползва с рисковано отиграване. Същото се случи при 6:5. Така се стигна до тайбрек, в който най-добрият ни тенисист допусна 0:3 и 2:5. Личеше, че е крайно изнервен. Така се стигна до поражението - 9-ият поставен в Маями рано преклони глава.

А Пея, който на старта с огромна мъка преодоля квалификант, ще играе в третия кръг. Това е потокът на Рафаел Надал, който тръгна уверено с 6:3, 6:4 над Дуди Села (Израел).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване