Thalloderma Shop
03/25/17 22:52
(http://www.clubz.bg/)

Хубчев: Трябва да останем стъпили здраво на земята

Селекционерът на националите Петър Хубчев остана реалист и без да показва емоции дори след победата над Холандия с 2:0.

“Не мисля, че се получи чак толкова атрактивен мач, започна треньорът. - Това обаче бе голяма крачка напред към нещото, което искаме и аз повтарям от първия ми ден на поста - да се показваме като отбор и да се раздаваме на 100 процента. От тази гледна точка бе най-добрият ни мач до момента."

"Разбира се, че ранното попадение на Спас Делев ни помогна много, продължи специалистът. - Тактически през първата част стояхме перфектно на терена. Няма как да не бъда доволен от това. Имаше и пропуски, най-вече във физическото състояние на отбора. Вижда се, че не е на европейско ниво. Постепенно обаче ще изчистваме това.”

“Следващите мачове в групата ще покажат дали наистина вървим във възходяща линия. И друг път през годините сме побеждавали силни отбори и след това сме допускали сривове. Аз го казах вече няколко пъти - публиката ще я върнем само с подобни изяви. Не толкова с атрактивен футбол, а по-скоро с дух и желание. За мен публиката тази вечер не бе малко и бе на невероятно ниво. Трябва да стоим здраво стъпили на земята, да не правим големи и грандиозни изказвания и да работим много”, завърши Петър Хубчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване