Thalloderma Shop
03/26/17 07:43
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 26 март – неделя

 Овен 21 март – 20 април

 

Днес сменяме времето, сменяме политиката и политиците. Съдбата ни дава знаци. В момента планетата на човешкия ум Меркурий е в точен съвпад с Уран, планетата на космическия ум. В такъв момент всички ние сме склонни да уловим бъдещите тенденции, да гласуваме и да променим живота си съобразно тях. Енергетиката на деня е оздравяваща и хармонична. Всяко ново начинание ще е успешно и ще ви издига на по-добри позиции. Не подарявайте цветя, не сечете дървета и не подсичайте чуждите амбиции.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Най-добрият ден за инвестиция, за покупка на имот и жилище. Стартирайте нови проекти, направете огледи и предложения, поканете на среща тези, с които смятате да вървите напред. Бизнесът днес лови тенденциите за развитие. Движете се в приповдигнато настроение. Ще привлечете съюзници и партньори, ще намерите последователи в посоката на личния ви интерес. Следете кръвното, не се товарете прекалено с тежки физически упражнения. Днес е важно да се натовари ума и да се направи правилния избор.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Тежък ден за вас. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. От една страна върви възраждаща програма, а от друга задържаща и извиваща ръцете. Стремете се към хармония. Не си разваляйте настроението и не си изкарвайте на околните натрупаното неудовлетворение. Не развявайте като свое знаме чуждите идеи. Препоръчва се диета. В преносен смисъл не се опитвайте да лапнете голям залък и да кажете думи, от които после ще се отметнете. От особено значение е да се контролират емоциите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на разтварящия се лотос. Обхваща ни особено вдъхновение. Може да получите озарение за бъдещето, за новата ви мисия, посока и лична цел в живота. Денят е благоприятен за нови начинания. Сменяме времето, излизаме от лична и социална криза и поставяме на дневен ред жизнено важни въпроси и интереси. Може да намерите ново жилище, магазин или друга база за бъдещото си развитие. Посятото днес ще даде богата реколта. Но и натрупаните негативи се изливат навън. Нека това не е във форма на агресия. Пазете очите.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Ден с оздравяваща и прочистваща енергетика. Пътят пред вас се разчиства, получавате предложения, очертава се имотна сделка. С лекота се определят приоритетите и се намира правилното решение на всеки проблем. Не се затваряйте у дома. Излезте сред хората, вижте се с приятели и обсъдете бъдещите планове. От дума на дума ще намерите свързващото звено и ще попаднете на изгодна сделка. Денят е зареден с прогресивни тенденции и обновяващи живота ни мисли. Родените в третата декада са в по-силна позиция.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес трудно контролирате емоциите и така позволявате да ви провокират. Лесно ще бъдете зарибени и употребени, ако се движите екипно и послушно изпълнявате партньорските разпоредби. Денят е благоприятен за огледи на имоти, но половинката ще се наложи, дори и парите да са ваши. Долавяте тенденциите за бъдещето, но не сте склонни да ги следвате, ако близките ви не ги споделят. Време е да се насочите към най-подходящия избор и решение на проблемите ви. Започнете диета до новолунието.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Ден на противопоставяне и проблеми за родените около 13 октомври. Вероятно е да направите нарушения, да попаднете в неприятни положения, които ще ви насочат към неточните партньори и проблемния избор. Бъдете внимателни, увеличете самоконтрола, не позволявайте намеси. Не са изключени и здравословни проблеми. Качвате кръвното и не успявате да постигнете каквото сте намислили. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Не подсичайте нечия амбиция, за да не пострада и вашата.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес късметът ще ви следва, ще получавате предложения и покани, ще срещате хора способни да ви помогнат да намерите нов дом или да си осигурите нова позиция в бизнеса и в обществото. Денят е с ведра и хармонична енергетика, която ще ви подейства обновяващо, оздравяващо и стабилизиращо. Гледайте ведро на живота и на околните и ще постигнете всичко, което сте намислили, което очаквате и желаете. Интуитивно напипвате вярната посока и тенденциите за бъдещето. Много неща ви се изясняват.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Следвайте инстинктите си, а не съветите на другите. Денят е с хармонична енергетика, но родените във втората декада може да очакват дисхармонични положения у дома и в отношенията с околните, ако се държат ултимативно и не са склонни да приемат различно от своето мнение. Пазете очите, следете кръвното и спазвайте диета. Не си позволявайте емоционални изблици в поведението, настроението и отношението си към околните. Доверете се на интуитивните си прозрения и усета си за всяка ситуация.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Не се замесвайте в чуждите игри. Денят ще ви донесе предимства, приятни моменти и възможност да придобиете имот и да се разберете по наследствените въпроси. Днес и наследството на миналото създава проблем в отношенията, повдига болезнени въпроси, които трудно ще се разрешат без нов подход и нови приоритети. Време е да пречупите вродения си консерватизъм и да погледнете ситуацията наоколо с нови очи. Ще се наложи да отстъпите от позициите си, да направите крачка назад, за да вървите утре напред.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес вашата управляваща планета свързана с техническия и социален напредък Уран е в точен съвпад с Меркурий-планетата на човешкия ум, на бизнеса и търговската инициатива. На всички нива ще се ловят бъдещите тенденции за развитие на обществото като цяло. Може да направите много изгодна сделка. Ще спечели този, който е в час с настъпващите промени, който тегли напред, а не се остава да го влачат. Не може да се върне миналото, погледите са отправени напред. Обърнете гръб на всичко вредно и разболяващо.

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

Чудесен по рибешки вдъхновен ден. Луната е в съвпад с Нептун във вашия знак. Като се добави прегръдката на Слънце и Венера, Уран и Меркурий в Овен на всички нива ще печелят коалиците, ще върви обединяваща програма. И независимо спънките от страна на Сатурн прогресът ще се наложи, миналото ще отстъпи, старите ще дадат път на младите. Време е да се решат проблемите с наследството. Денят е благоприятен за сделка с имот. Седнете на масата на преговорите, разберете се с децата и им дайте шанс. Щафетата се предава.

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е тройка. Сега е момента да се внедрите в нова пазарна ниша. Три точки ще определят нова равнина на развитие. На път сте да се обвържете с качествени партньори, да уредите имотна сделка и семейното си положение. Действайте на три нива. Не подценявайте момента и не отклонявайте предложения. През 2018 г. отговорностите ви ще са двойни.

Родените днес ще имат много дарби и таланти, ще бъдат музикантите и поетите на бъдещето, ще виждат и ще реализират новите тенденции за развитие и ще помагат на другите да ги откриват. Те носят в себе си огънят на Прометей, любовта на Орфей и Евридика, геният на Моцарт и целия свят на приказките.

Заченатите днес ще дойдат на този свят като победители. Всичко, което предприемат ще се увенчава с успех. На тях принадлежи целия свят. Ще са им ясни тайните и законите на небето и земята. Помислете добре. Можете ли да давате уроци и да възпитавате успешно такава душа?

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване