Thalloderma Shop
03/28/17 19:39
(http://www.klassa.bg/)

ФИФА наказа Меси за 4 мача заради псувни

 Капитанът на аржентинския национален отбор Лионел Меси няма да играе в следващите четири световни квалификационни срещи, започвайки от тази довечера срещу Боливия. Световната централа ФИФА санкционира мегазвездата заради невъздържаното му поведение веднага след двубоя с Чили в петък, спечелен с 1:0. Тогава Меси напсува съдиите и реакцията ми предизвика спешно заседание на Дисциплината комисия.
Първоначално комисията изпрати запитване до реферите дали са били обиждани от аржентинеца, но те отрекоха. Въпреки това комисията е разгледала видео и аудио доказателства и е взела своето решение.

Другите мачове от квалификациите за Мондиал`18, в които Меси няма да играе, са: срещу Уругвай (на 31 август), Венецуела (5 септември) и Перу (5 октомври). Капитанът на "гаучосите" ще се завърне в игра за отбора на 10 октомври, в мача срещу Еквадор, който е последен квалификационен. 

Аржентинската футболна федерация обяви, че ще обжалва решението пред Апелативната комисия на ФИФА и, ако се наложи, пред Спортния арбитражен съд (CAS) в Лозана.
segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване