Thalloderma Shop
03/29/17 15:27
(http://www.klassa.bg/)

Съдбоносен коментар от БСП - възможна ли е коалиция с ГЕРБ!

 "Нееднократно председателят на партията Корнелия Нинова заяви, че това не е възможно", отсече пред ПИК по телефона депутатът от БСП Таско Ерменков по повод лансираната идея от Валери Симеонов за широка коалиция между ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти. Още преди да тръгне разговорът, той задраска този вариант.
Според Ерменков, именно в петък, когато е пленумът на социалистите, ще стане ясно за пореден път, че подобно нещо е абсолютно невъзможно.
"Аз не мога да знам от къде идват тези идеи на Валери Симеонов, не съм в неговата глава. Според мен това нещо към дадения момент е абсолютно невъзможно. Още повече, че нееднократно сме го заявявали в предизборната кампания. Ние не сме като някои хора, които казват едно, а после се обръщат като фурнаджийска лопата и правят друго. Поне от историята на Българската социалистическа партия става ясно, че не сме такива", заяви категорично Ерменков. 
Той беше пределно ясен, че пред него подобен вариант не стои. 
 
http://pik.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване