Thalloderma Shop
03/30/17 11:02
(http://www.clubz.bg/)

Търгът за ЦСКА - сблъсъци пред стадиона (СНИМКИ)

Взривоопасна обстановка около стадион "Българска армия" преди да бъдат отворени офертите в търга за емблемата на ЦСКА. Стотици полицаи и жандармеристи на са крак. Агитката от фенове на ЦСКА-София посрещна собственика на клуба Гриша Ганчев с овации и той влезе на стадиона, за да подаде своята оферта в търга. Това трябваше да стане днес между 13 и 14 ч, след като вчера изтече срокът за подаване на заявки за участие в наддаването. 

До последния момент заявката на Ганчев беше единствената, но буквално минути преди времето да изтече се появиха още три заявки - на фирмите Еко Депозит Солюшънс EООД и Интегрис Лаб ООД, както и на сина на финансовата директорка на "Лудогорец" - Никола Газдов.

Агитката на ЦСКА-София обаче не допусна представителите на ЦСКА 1948 да влязат на "българска армия" и да подадат оферта. Те бяха заобиколени от полиция, за да ги предпазят от феновете. Те от своя страна не допуснаха движение по посока на входа. Така около 14 ч представителите на ЦСКА 1948 си тръгнаха без да подадат оферта. 

Представителят на ЦСКА 1948 Никола Газдов обграден от полиция, така и не стигна до входа на "Българска армия", за да подаде оферта.

Според очевидци агитката е потрошила кафенето в близост до входа на червения стадион, докато крещи нецензурни неща по адрес на представителя на ЦСКА 1948.

Потрошена маса на заведението пред стадион "Българска армия".
Плътният кордон от полицаи, които изведоха Никола Газдов от хватката на червената агитка. Той обаче така и не успя да подаде оферта в търга за емблемата на ЦСКА.

Синдикът на ЦСКА Дора Милева, която също бе мощно освирката на влизане, трябваше да отвори подадените оферти. 

Дора Милева, синдик на ЦСКА.

Според източници на Клуб Z алтернативна агитка, подкрепяща ЦСКА 1948, начело с Димитър Ангелов-Дучето, се е била запътила към "Българска армия", но е била блокирана от полиция край националния стадион "Васил Левски".

Фенове на ЦСКА-София пред стадиона, преди напрежението да ескалира.
Пламен Марков също бе на стадион "Българска армия" днес.
На място бе и Димитър Пенев.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване