Thalloderma Shop
04/04/17 05:54
(http://www.klassa.bg/)

Антонио Бандерас отказа цигарите заради инфаркта

 Испанската звезда Антонио Бандерас заяви, че спира цигарите, заради сърдечния удар, който получи на 26 януари. "Ако има нещо хубаво, което идва след него, това е фактът, че изведнъж спрях цигарите, без дори да се налага да прибягвам до лекарства, дъвки или лепенки. Просто приключих с тях. Опитвам се да продължа с работата си, но ще го правя в по-бавен ритъм. Искам да си дам времето, за което съм чакал толкова много", сподели 56-годишният актьор, като допълни, че инфарктът не е причинил никакви трайни увреждания. Екранният Зоро все пак се подложил на процедура за вкарване на три стента в артериите му. "Всичко не бе толкова драматично, колкото го представиха някои", увери в края на миналата седмица Бандерас.

Съвсем скоро се очаква холивудската звезда да пристигне в Сапарева баня, където ще се проведат снимките към новия му филм. Разбрахме за идването на звездата по време на браншова среща за туризма, която се проведе в Дупница. Тогава лично Николина Ангелкова ни обяви новината, че именно Бандерас е посетил курортната община“, коментираха от общинската администрация в града.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване