Thalloderma Shop
04/04/17 05:49
(http://www.klassa.bg/)

Раздор между партиите на олигархията

 Тотален раздор разцепи партийния фронт на олигархията, формиран от катастрофиралите на парламентарния вот формации „Да(й) България“ и „Нова Република“.

След като разградският олигарх Иво Прокопиев се отрече от куклата си на конци, която постави начело на грантаджийската клика „Да(й) България“, от проваления правосъден министър и партиен шеф се разграничи и лидерът на първородното драгалевско отроче на Командира ДСБ Радан Кънев.

Дясната ръка на Иван Костов остро разкритикува в ефира на Нова ТВ Иванов, като го упрекна за създаването на отделна партия, без да съгласува това действие с останалите близки до нея формации и директно хвърли вината върху него, че за капак след това е взел и решението да се яви самостоятелно на изборите. Решението „Нова Република“ и „Да, България“ да се явят отделно е едностранно, 100-процентово решение на „Да, България“ - това остави 300 хиляди души непредставени, възмути се наследникът на драгалевския гуру в ДСБ, която се яви на вота в коалицията „Нова Република“. И в допълнение призна: „Ние се провалихме. Трябват нови хора, нови лидери. Затова съм в оставка – защото със серия от политически грешки съм докарал до там нещата, че ДСБ да няма глас в парламента.“ В заключение Кънев даде да се разбере, че Иванов не е фактор в политиката, който да може да си позволява да дава акъл дали лидерът на победителя от вота ГЕРБ Бойко Борисов да става за трети път премиер. Ти си направил така, че да нямаш 20 депутати, от които да зависи почти всичко. На кой му пука за твоето мнение, каза Кънев по адрес на разжалвания Иванов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване