Thalloderma Shop
04/05/17 06:40
(http://radiomilena.com/)

С книгите на Анна Кабанова се завръща истинската фантастика в България

При голям интерес премина представянето на книгата ” Земната лястовичка” на Анна Кабанова  в Дома на  писателя  в Бургас. Дебютният фантастичен роман  е издаден в два тома от издателство „Либра скорп”, чийто редактор Денчо Михов представи книгата. Бе прочетена рецензията на Георги Христов – писател фантаст и секретар на Дружеството на българските фантасти “Тера Фантазия”, който е възхитен от книгата на поморийската авторка.Според него, толкова добра и интересна фантастика не се е появявала от 20 години.Заключението му е, че  с книгите на Анна  Кабанова се завръща истинската фантастика в България.

 

В романа “Земната лястовичка” на Анна Кабанова, който се състои от четири части, е описана невъзможната любов между една обикновена земна девойка и представител на вражеска планета, завладяла Земята. Любовта е бялата магия на живота, която преобразява всеки, докоснал се до нея. Но любимият на Нели (главната героиня) е неин враг! Кое ще надделее? Предаността към отечеството или самоотвержената силна привързаност към този, когото обича. А как ще постъпят техните наследници, ще се разбере в следващата книга – “Перлата на Елирия”.

 

Публикувана на 04/05/17 06:40 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/bssDiLmwx2U/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване