Thalloderma Shop
04/06/17 06:38
(http://www.clubz.bg/)

Шефът на съдиите: ЦСКА има политика на влияние върху реферите

Шефът на съдийската комисия на БФС Петър Петров отвърна на атаката, отправена му от изпълнителния директор на ЦСКА-София Стойчо Стоилов. След мача ЦСКА - "Лудогорец" (0:2) миналата събота Стоилов обяви, че шампионите тенденциозно биват подкрепяни от реферите.

"Уважавам всички ръководители от футбола. Стойчо Стоилов го познавам още като футболист на "Литекс", аз бях съдия. Те си имат определенан политика, начин за въздействие върху медии, върху съдии. Чрез медиите. Нашата цел и задача е съдиите да свирят феърплей и по правилата на играта", заяви Петров в ефира на "Диема спорт".

Гневът на "Българска армия" бе породен от двата гола на "орлите" - заради засади. Още след срещата Петров и координаторът на съдийската ни комисия, французинът Марк Бата, обявиха, че страничният рефер Веселин Мишев ще бъде наказан заради втория гол на гостите, за който ясно се вижда, че не е по правилата. Първият остава дискусионен.

Извън нарядите за известно време ще бъдат още двама арбитри - Георги Димитров и Тихомир Алексов, тъй като са допуснали грешки в последните кръгове от Първа лига. Междувременно Бата похвали Стефан Апостолов, син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, който ще бъде депутат в 44-ото Народно събрание.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване