Thalloderma Shop
04/07/17 12:15
(http://www.clubz.bg/)

Втора среща за правителство - без Борисов и Симеонов

На втора официална среща днес в Народното събрание представители на ГЕРБ и Обединените патриоти преговарят за бъдеща коалиция.Цветан Цветанов, Томислав Дончев и Владислав Горанов представят ГЕРБ заедно с Делян Добрев и други депутати от партията. Волен Сидеров, Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов пък преговарят от името на патриотите.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателят на ОП Валери Симеонов отсъстваха от днешната среща. Тя започна малко след 12 ч и продължава вече над 3 часа. 

Основната тема на разговора е съставянето на обща управленска програма, изясняване на приоритетите на двете формации и разминаванията в тях. Според информация на Клуб Z и днес не е бил обсъждан съставът на бъдещия кабинет, нито предложения за министри.

Преговорите ще продължат и преди, и след Великден. Очаква се обаче президентът Румен Радев да свика Народното събрание около 19 април, което може да е целеви краен срок за опита на първата партия и крайнодесните формации да съставят правителство.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване