Thalloderma Shop
04/07/17 04:23
(http://www.clubz.bg/)

Тръмп: Всички да се присъединят към нас

"Тази вечер аз призовавам всички цивилизовани нации да се присъединят към нас в стремежа да се сложи край на убийствата и кръвопролитията в Сирия и също така да бъде сложен край на тероризма от всякакъв вид и тип."

Това заяви американският президент Доналд Тръмп от имението си "Мар-а-Лаго" във Флорида малко след началото на ударите в Сирия. Той прие там китайския президент Си Цзинпин.

"Молим се на мъдростта на Господ, докато сме изправени пред предизвикателството на нашия много тревожен свят. Молим се за живота на ранените и за душите на починалите. И се надяваме, че докато Америка е на страната на справедливостта и мира и хармонията, тя в крайна сметка ще побеждава", допълни Тръмп.

Той обвини сирийския лидер Башар Асад за атаката със зарин, взела над 70 жертви:

"С използването на смъртоносен нервен агент Асад отне живота на безпомощни мъже, жени и деца. Това бе бавна и брутална смърт за толкова много хора. Дори прекрасни бебета бяха убити в тази варварска атака. Нито едно Божие чадо не може да страда от такъв ужас."

Президентът допълни, че е предприел военните действия поради "жизнено важен интерес за националната сигурност на САЩ, за да бъде предотвратено и възпряно използването на смъртоносни химически оръжия".

Публикувана на 04/07/17 04:23 http://www.clubz.bg/52567-trymp_vsichki_da_se_prisyedinqt_kym_nas

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване