Thalloderma Shop
04/08/17 06:46
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ чака редакцията на Патриотите

 ГЕРБ чака от Обединените патриоти редактиран текст на програмата, която ще изпълнява правителството, което ще бъде съставено от двете партии. Това обяви Цветан Цветанов, който присъства на поредните разговори. Те продължиха над 4 часа. "Те бяха конструктивни и градивни. Говорили сме само за секторни политики и програмата. За пенсиите нищо не сме се разбрали към настоящия момент. Трябва да отговорим на най-важните въпроси от къде ще дойдат тези пари. „Обединени патриоти" също са на мнение вече, че това нещо е невъзможно. Говорим за потенциални заплахи от тероризъм. Много е важно да инвестираме в бъдещето", продължи той пред bTV.

Коалицията ще бъде двустранна, то ще има и среща с "Воля", за да се търси евентуална подкрепа от формацията на Марешки. "Ще разчитаме подкрепа и от страна на опозицията по важни национални теми", добави зам.-председателят на ГЕРБ.


Имаме само един преговорен екип, който води разговори. Когато имаме коалиционно споразумение, тогава публично ще бъде оповестено абсолютно всичко", продължи Цветанов и отрече да е имало разговори за структурирането на бъдещия кабинет, както и за председател на Народното дъбрание. 

 standartnews.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване