Thalloderma Shop
04/10/17 08:44
(http://www.klassa.bg/)

Елена Поптодорова разкри защо Тръмп удари Сирия и как САЩ ще се опита да повлияе на Путин за Асад!

 В Сирия се водят две войни. Едната е срещу „Ислямска държава“, а другата е вътре в самата страна. Русия отмени комуникацията със САЩ, но преди това Щатите удариха без да каже. Вижте, Тръмп е президент от седмица. Рокадите, които прави, американският президент нарича гъвкавост. Той направи промени в националната сигурност. Това обяви пред Нова тв Елена Поптодорова.

 

„Обама бе предупредил, че може да се стигне до употреба на сила, ако се мине червената линия. Сега предстои визита на Рекс Тилърсън в Москва и аз очаквам той да се опита да смени позицията на Путин спрямо Асад“, разкри още тя.

 

 

 

Поптодорова сподели още, че Соломон Паси е бил привикан от полицията, за да дава обяснение за позицията си спрямо Сирия. „В едно интервю Паси каза, че ситуацията в Сирия може да се реши само със сила. След тези думи той е привикан в полицейско управление, за да дава обяснение за думите си. Защо се е месил във вътрешните работи на страна. Това е било по искане на посолството на Сирия у нас“, обясни дипломатката.

 

Попитана за ситуацията в Турция и предстоящия референдум там, тя смята, че Ердоган няма как да допусне загуба. „Турция се променя. В този смисъл за нас е важно да си поставим много ясно интересите на масата. Трябва да е ясно къде свършва България и къде започва Турция. Не можеш да избираш съседите си, защото това е география. Но можеш да показваш ясно какво искаш“, каза Поптодорова.   

Автор: ПИК

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване