Thalloderma Shop
04/10/17 05:15
(http://www.klassa.bg/)

Честито ново дясно

 Единственото сигурно след парламентарните избори е, че автентичното дясно от последните 25 години ще гледа парламента от външната страна. Синята идея от жълтите павета ще почака още доста време, докато намери своето място в политическата карта.
Когато в последните години хора като Кунева, обиколили повечето партии, решиха да бъдат стожери на реформите в готовност да оглавят всяко министерство, бе повече от ясно, че нещата ще приключат по този начин. Наблюдавахме едни пиявици, готови на всичко в името на властта. Обединяваха се, после се разделяха, но накрая си го нацепиха сами. На последните избори имаше три сини коалиции. Сега партиите от тях ще останат и без подслон, защото нито една не успя да прескочи бариерата за влизане в Народното събрание. С дружни усилия успяха да компрометират дясното и се превърнаха в разочарование.
Честито да им е на всички новото дясно - ГЕРБ и Веселин Марешки. Честито да им е на всички, които не признават нуждата от ляво и дясно пространство в политиката. След ГЕРБ останахме без десни, сега ще разберем дали и патриотите ще споделят същата съдба...

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване