Thalloderma Shop
04/11/17 08:04
(http://www.clubz.bg/)

ГЕРБ са в парламента и очакват патриотите

Започна поредната среща между ГЕРБ и "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО". В сградата на парламента са зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, Томислав Дончев и Делян Добрев. От страна на Патриотите до момента са пристигнали Милен Михов и Емил Димитров. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също е в сградата на парламента и ще вземе участие в днешната среща.

В понеделник стана ясно, че ГЕРБ и Обединени патриоти са постигнали разбирателство в секторите "Сигурност", "Енергетика", "Спорт" и "Туризъм". Все още двете политически формации обаче не са сближили позициите си по въпросите за размера на минималната пенсия и мажоритарния вот.

Днес се очаква да се проведе среща и между ГЕРБ и БСП. Бойко Борисов покани Корнелия Нинова да разговарят за приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС, което започва от 1 януари 2018 г, мигрантския натиск и напрежението в Югоизточна Европа и Близкия Изток. Разговорите ще се проведат в сградата на Народното събрание.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване