Thalloderma Shop
04/18/17 07:06
(http://www.klassa.bg/)

Балканската кухня и музика оживяват в парк „Възраждане”

 Традиционната кухня на страните от Балканите ще могат да опитат гостите на новия фестивал Tabiet. Първото му издание ще се проведе от 28 април до 1 май в парк „Възраждане” в София, след което организаторите го пренесат в градове от цяла България. Освен да се насладят на майсторството на готвачи от целия полуостров, посетителите ще могат да участват и в множество културно-развлекателни атракциони, танцови уъркшопи и спортни турнири.

Меломаните също могат да вдигнат наздравица – фестивалът ще включва и всекидневни безплатни тематични концерти на звезди от България, Сърбия, Гърция и др. Ще има още надсвирвания и надигравания на популярни оркестри и състави, спортни и кулинарни събития, надяждания, зони за семейства с голям лунапарк, детски атракциони, турнири по футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, народна топка, белот, табла и още множество игри с над 1500 награди.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване