Thalloderma Shop
04/21/17 09:19
(http://www.clubz.bg/)

Инфаркт покоси бивш национал на Англия едва на 44 години

Уго Ехиог, който има 4 мача и един гол за националния отбор на Англия, почина от инфаркт тази сутрин в Лондон. 44-годишният бивш играч на "Астън Вила", "Мидълзбро", "Глазгоу Рейнджърс" и т.н. е получил сърдечен арест вчера по време на тренировка на втория отбор (до 23 г.) на "Тотнъм", чийто наставник беше.

Оказана му е първа помощ от медицински екип на "шпорите", а малко след това е откаран в клиника.

Угочуку Ехиог е роден в Източен Лондон на 3 ноември 1972 г. Кариерата му преминава през "Уест Бромич Албиън", "Астън Вила", "Мидълзбро", "Лийдс", "Рейнджърс", "Шефийлд Юнайтед" и аматьорския "Уембли", с който тренира през 2012 г., малко преди да се откаже от футбола.

През 2014-а приема работата като наставник на състава на "Тотнъм" до 23 г. Работил е с младата вълна звезди на лондончани като Хари Кейн, Ерик Дайър, Деле Али, Дани Роуз...

В кариерата си Ехиог има 507 мача и 26 гола, спечелил е три пъти Купата на лигата - в два случая с "Астън Вила" и веднъж с "Мидълзбро", който чупи клубен рекорд, за да го привлече за 8 милиона паунда през октомври 2000 г. Ще бъде запомнен най-вече от изявите си в "Астън Вила", където записа 237 двубоя и 12 попадения.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване