Thalloderma Shop
04/24/17 08:32
(http://www.clubz.bg/)

Марешки се обяви за единствен крепител на стабилността

Парламентарната група на партия "Воля" е единствената, която може да доведе до стабилност на управлението. Това каза лидерът на партията Веселин Марешки след консултациите при президента. Той изтъкна, че "Воля" ще даде подкрепа на първия етап за едно ново правитлство, но ще бъде и основен коректив за това дали се спазват предизборните обещания.

"На консултациите с президента се обединихме около това, че бързи избори веднага отново биха били пагубни за българската държава, а от там и за българския народ и българския бизнес. Обединихме се около това, че нашата парламентарна група е единствената, която на първия етап може да доведе до стабилност на управлението. Ние освен подкрепа на първия етап за едно ново правителство, ще бъдем и един от основните корективи за това дали се спазват предизборните обещания", заяви Марешки.

Той доъпни, че към днешна дата не са водени разговори с неговата партия за постове. Неговото усещане било, че се изчавква постигане на споразумение между ГЕРБ и "Обединените патриоти".

"Когато приключат преговорите между националистите и ГЕРБ, предполагам, че тогава ще има покана и към нас. Готови сме за експертно участие в абсолютно всички области", заяви Марешки.

В момента текат консултациите между държавния глава и ДПС. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване